返回列表 回復 發帖
原帖由 sos924 於 2008-8-22 09:23 PM 發表
有冇人呢
有呀....咪有我囉...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 CC517 於 2008-8-22 09:36 PM 發表
我都有來啊.
hihi 貓記....
原帖由 sos924 於 2008-8-22 09:48 PM 發表
BOSS
黎緊喇.....跳緊啦...睇唔到咩...??
原帖由 CC517 於 2008-8-22 09:50 PM 發表
今日你地去咗冰.
冇咩地方去呀,,,
我地msn 囉,,,呢幾日都係...哇卡卡
原帖由 sos924 於 2008-8-22 09:51 PM 發表
唔多覺
去屎啦你....我踩住喺係龜殼上面你緊係睇唔到啦......
原帖由 sos924 於 2008-8-22 09:53 PM 發表
九號仲出街
聽日要唔要返工呀龜...??
原帖由 sos924 於 2008-8-22 09:54 PM 發表
咪係~明知遲鈍
都算你有d自知自名...
龜...我地自己爆帖去到2650....ok...??
原帖由 sos924 於 2008-8-22 09:55 PM 發表
打風咪唔洗
聽日星期6都要返...??
補返今日呀...???
過一陣落m記同ok買野先....
原帖由 sos924 於 2008-8-22 09:56 PM 發表
不嬲在妳眼中係咁

哈~有難度
咁呀...我地一係都係去返 msn 傾.....
一陣到差唔多帖佢地又黎爆...
等佢地自己爆帖啦....
go go go ...返msn...拜
原帖由 sos924 於 2008-8-22 09:59 PM 發表
e~係喎~諗起都火
乜咁都有架你公司........
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-22 10:59 PM 發表
仲有80帖。。。
輝哥也來了嗎..??
原帖由 CC517 於 2008-8-22 11:21 PM 發表
蛙蛙同龜龜鐘意msn
錯...係喺度冇咩好傾.......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-22 11:23 PM 發表

那么你呢?猫猫好!
佢話怕msn一開就中毒喎....所以佢好少 msn....
原帖由 sos924 於 2008-8-23 01:35 AM 發表
再來再米
我走了....再夜點才上來....