返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-23 01:48 AM 發表
娃娃
hihi
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-23 01:48 AM 發表

娃娃走咗啊..
係呀...不過依家返黎.......
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-23 01:53 AM 發表
没人要奖金..
獎金set左幾日啦...都冇人黎爆帖........
龜龜黎到未呀...??
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:22 AM 發表
我要獎金!!!!!!!
你要咩丫....你唔記得獎金係我地一人一半咩...??
仲有50帖.....
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:23 AM 發表
到左
行咁慢架又......
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:24 AM 發表
妳比我要全數
冇你份呀........
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:25 AM 發表
預左啦
冇預到啵...卡卡
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:27 AM 發表
冇獎冇動力
咪你死左佢啦.....
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:28 AM 發表
乜唔係預我慢半part
諗住你比人鬧左咁多次...識do 架嘛...
點知....
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:31 AM 發表
妳例外
比你激死....你中左我比全數你....我中左...卡卡...你比雙倍我....
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:32 AM 發表
悟比妳鬧悟安樂
我都知你係犯賤龜黎架喇...哇卡卡
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:32 AM 發表
橫不講理
不嬲架啦...第1日識我咩...??哇卡卡
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:34 AM 發表
就是了~

發洩對象
係咩...??
幾時有搵你做發洩對象....???