返回列表 回復 發帖
回快d啦....
仲喺msn 叫我應快d...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:35 AM 發表
第二日者
係咩...??
咩你識左我2日咋...??
咁我地唔太熟喇...唔同你傾...
邊個中呀今次...??
龜龜呢...???
我返黎了.....誰中了....??岩岩去左call 隻龜黎....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-23 02:50 AM 發表

你自己中咗啊...
我中....???我見你地入黎已經唔出聲了....
還以為你地已經破帖了........
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:51 AM 發表
等下次
下次...??
龜龜.,,,今次你set獎金頗同獎金喇......
那麼我走了....本身打算推一推個主題等你地爆帖....
我依家又要忙了...拜拜
原帖由 queenalau 於 2008-8-23 02:53 AM 發表

恭喜啦!!
沒什麼恭喜啦..我自己也沒有進帳呢.....
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:55 AM 發表
3000 post

30000蚊
哈哈....3000 post 先得3萬...?? ==
獎金樓冇左...d人即刻走晒啦...
唔洗set了....我都唔會成日得閒上黎呢度........
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:58 AM 發表
算多架啦~POST多幾百個就有30000
幾百個....
如果唔係今日我地兩個返黎傾一傾...獎金樓唔係就到都唔會有人黎啦....
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:59 AM 發表
我知遲D仲忙
係呀....湊女...冇計....鬼叫開學咩......
原帖由 sos924 於 2008-8-23 03:02 AM 發表
我地地頭佢地冰夠膽推POST
關咩事....
跟本每人都有一個自己既主題....係都喺自己主題傾啦....
係要爆帖先去人地度...
你話岩唔岩....???
原帖由 sos924 於 2008-8-23 03:05 AM 發表
唉...咁咪少見面
我同我媽講明左...星期5 - 6 - 日返去佢度...
星期日夜晚先返黎......