返回列表 回復 發帖
哈...咁早唔知有冇人呢.........
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 qqbubu 於 2008-8-23 06:54 AM 發表

我在啊!凤球过着了吗?
現在3號風球....
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-23 06:58 AM 發表
早啊!进来走走!
早晨呀小白....
原帖由 Geai 於 2008-8-23 07:29 AM 發表
MORNING FROGGY    NO NEED TO WORK TODAY ?
唔洗做呀....
終於可以休息返兩天....忙了好幾天了已經....
原帖由 Geai 於 2008-8-23 07:31 AM 發表
THEN SLEEP MORE MA...  SO EARLY WAKE UP DO WHAT AR
係還沒有睡才對...
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-23 08:43 AM 發表
大眼妹你好耐无返四人帮嚄。。
是呀....這幾天太多工作了....
應該話...好久沒有在論壇聊天.....昨晚叫做有空....所以回來說了幾句....
過一會兒我智返4人幫了.......
原帖由 chfong2 於 2008-8-23 09:59 AM 發表
大家早晨
早晨呀.....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-23 04:06 PM 發表
娃娃...起身啊...
起左喇...咩事...??
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-23 05:48 PM 發表

点解只猫讲入不到架...你都可以啊
我都唔知點解呀....佢咩話欺詐網頁....
原帖由 qqbubu 於 2008-8-23 05:47 PM 發表

回来啦!很累是吗?
為什麼會很累...??
原帖由 qqbubu 於 2008-8-23 06:15 PM 發表

我问你啊!是不是很累。
不是.......為什麼會累....??
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-23 06:12 PM 發表
死咯..只猫烦恼
隻貓電腦又唔知咩事咯......
我都睇一睇下先........
原帖由 sos924 於 2008-8-24 02:18 AM 發表
都好d~過返正常生活嗎?
可能都係唔正常呢....卡卡
原帖由 sos924 於 2008-8-24 06:07 AM 發表
哈~冇妳收
唔比咩...卡卡