返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 01:07 AM 發表

甘好啊..
係呀....呢排多對睇......
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 sos924 於 2008-8-26 01:10 AM 發表
睡了~boss晚安 ~ 咁多位晚安
早抖喇...記住聽日12:45 黎搵我呀.......
原帖由 hendytiu 於 2008-8-26 01:13 AM 發表

我要睡啦!!拜拜!
o..早抖....明天見.......
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 01:32 AM 發表

只龟同你一样忙啊...
不是啦,是他陪我之嘛....
陪我陪到成晚唔訓....第2日直接返工...哈哈
原帖由 rrliew 於 2008-8-26 07:12 AM 發表
GOOD MORNING
早晨呀.......RRLIEW
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 08:05 AM 發表
你又这么早啊!
是呀.....一陣下午12點去睇戲嘛....
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 08:26 AM 發表

看什么戏啊!
睇 3D 地心探險記......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-26 08:34 AM 發表
good morning to all
早晨小白.......
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 08:05 AM 發表
你又这么早啊!
是呀...這兩天也很早起身.......
原帖由 CC517 於 2008-8-26 02:16 PM 發表
蛙蛙真是這麼早起身嗎.
當然....卡卡   6點已經起左身了.......
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 02:59 PM 發表
娃娃... 只龟仙人失踪咗啊...
沒有啦....他同我去了睇戲呀今天.......
原帖由 sos924 於 2008-8-26 08:27 PM 發表
回來了
哈哈.......依家先返架.......
原帖由 sos924 於 2008-8-26 08:28 PM 發表
咁早返既
睇完咪返屋企囉....係你死去打機之嘛......
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 08:29 PM 發表
去拍拖啊...
邊係去拍拖.......
龜龜單身的....但我不是........
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 08:45 PM 發表

都可以架...
不可以啦...我有個家庭了...
女也有.......點同佢拍拖呀...??