返回列表 回復 發帖
原帖由 sos924 於 2008-8-26 08:47 PM 發表
去左灘屍
me too....勁眼訓....但一訓著就好多電話打黎.......
冇咩點訓.....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 sos924 於 2008-8-26 08:49 PM 發表
篤下麻雀機
又篤....今日睇戲前咪打左兩鋪囉........
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 08:50 PM 發表

可以架..不过不可以咩咯
哈哈...如果可以拍拖....咁咩都可以啦....
只不過係自己會唔會做d咁既錯事破壞自己個家庭啫.....
原帖由 sos924 於 2008-8-26 08:50 PM 發表
就是了~最多係best fd者
哈哈.....唔係喎.....你波士同下屬....卡卡
原帖由 sos924 於 2008-8-26 08:52 PM 發表
打日本個隻~D畫面正D架~
又有幾正呀...??
一行轉背就又係麻雀.....
原帖由 sos924 於 2008-8-26 08:54 PM 發表
傳統女性
不是...只是知道咩應該做...咩唔應該做.......
原帖由 sos924 於 2008-8-26 09:00 PM 發表
玩野呀
咩呀....咁係丫嘛.......
原帖由 sos924 於 2008-8-26 09:03 PM 發表
打開有條癮
唔準打呀.........作屎你..........
原帖由 sos924 於 2008-8-26 09:03 PM 發表
洗唔洗面紅呀
你又洗唔洗笑得咁衰先...??
原帖由 sos924 於 2008-8-26 09:04 PM 發表

心灰意冷~
又話去買野食....仲死喺度既...........
原帖由 sos924 於 2008-8-26 09:05 PM 發表
命令咁話啦
This is an order !!!!!
原帖由 sos924 於 2008-8-26 09:07 PM 發表
呵呵

笑下妳咁者
有咩好笑...??唔覺既......
原帖由 sos924 於 2008-8-26 09:09 PM 發表
RE埋先唔得咩
仲喺度.......又話去食牛腩飯..........
原帖由 sos924 於 2008-8-26 09:34 PM 發表
落咩order
係咪扮野呀,,,???
個order 就係叫你唔準打麻雀 + 麻雀game...
原帖由 sos924 於 2008-8-26 09:45 PM 發表
食緊啦
咖哩架...???