返回列表 回復 發帖
原帖由 sos924 於 2008-8-26 09:56 PM 發表
唯一樂趣
冇呀...唯一樂趣都唔比........
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 CC517 於 2008-8-26 10:12 PM 發表
Hi 蛙蛙 & 龜龜.
hihi 貓貓.......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-26 10:18 PM 發表
嗨!娃娃,龟龟和猫猫!
hihi 小白.......
原帖由 sos924 於 2008-8-26 10:45 PM 發表
唔係掛

咁我玩乜
點知你....總之唔可以...
原帖由 魔女的诱惑 於 2008-8-26 10:49 PM 發表
魔女路过。。。
hihi 魔女....
原帖由 魔女的诱惑 於 2008-8-26 10:53 PM 發表

哈啰 你好啊
刚刚路过进来睇睇
我好似未見過你...
平時你好少黎架...??
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 10:55 PM 發表
娃娃,你在做什么啊!
冇呀....同龜龜msn
原帖由 sos924 於 2008-8-26 10:56 PM 發表
不如妳同我玩
同你玩咩先...??
我日日都同你玩..............msn ............架啦..........
原帖由 魔女的诱惑 於 2008-8-26 11:16 PM 發表

是啊 我是new member
以后多多指教
歡迎你...得閒多d黎同我地傾計丫......
原帖由 sos924 於 2008-8-26 11:16 PM 發表
玩咩都得~至緊要好玩
咁........你認為咩先係好玩.......?????????
原帖由 魔女的诱惑 於 2008-8-26 11:19 PM 發表

好啊 下次再倾 我要走啦
再见!
好丫...再見,,,,早抖了......
原帖由 sos924 於 2008-8-26 11:21 PM 發表
兩個人最好玩兩個人玩既野
即係d咩先...??
唔多明....好多野都可以係2個人玩..........
原帖由 sos924 於 2008-8-26 11:24 PM 發表
床上男同女玩既野
下.....床上...男同女可以玩好多野個啵.......
啤牌又得....打nds又得....即係咩啫........
原帖由 sos924 於 2008-8-26 11:27 PM 發表
ML係咪床上玩架
唔係個啵...唔一定喺床上玩個啵.......
原帖由 Geai 於 2008-8-26 11:28 PM 發表
FROGGY & TURTLE TALK DIRTY
冇呀.....唔係我講先架...