返回列表 回復 發帖
原帖由 Geai 於 2008-8-28 07:41 AM 發表
I also dont have much work lately

but need to sit in office lor  
坐喺度都好過要企喺度周圍走...
又有冷氣.....爽呀.....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 Geai 於 2008-8-28 07:43 AM 發表
ho bore ka     I rather have work do
咁又係....淨係坐喺度冇咩野做又真係幾悶既........
原帖由 h2o 於 2008-8-28 07:43 AM 發表

夜鬼去訓啦 ....88
早抖 h2o....
我也去吃早餐先....轉頭返........
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-28 09:50 AM 發表
娃娃没训架...
什麼事...??
原帖由 rrliew 於 2008-8-28 10:27 AM 發表
SELAMAT PAGI
我唔識睇你的話....
原帖由 qqbubu 於 2008-8-28 10:27 AM 發表

没事,去吃你的早餐。
你看看我也早餐的時候是那時吧....要吃3個小時還未吃完嗎...???
原帖由 rrliew 於 2008-8-28 10:31 AM 發表

你不会
good morning
this one u know
哈哈...這句就識...
早晨呀....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-28 11:20 AM 發表
娃娃..今天仲没去做工啊
我一個月只係返公司幾次...
唔洗時時返的......

原帖由 sos924 於 2008-8-28 10:59 PM 發表
有問題嗎

我boss很忙的
係呀...今天好忙...
忙住去街....
夜晚返黎又有野搞,,,,
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-28 09:15 PM 發表
娃娃...
hihi... 搵我嗎...???
原帖由 qqbubu 於 2008-8-29 12:39 AM 發表

晚上回来搞什么啊!
忙其他事囉......
原帖由 sos924 於 2008-8-29 12:43 AM 發表
boss妳返黎啦
係呀....依家得閒嘛,....
原帖由 sos924 於 2008-8-29 01:32 AM 發表
咁夜d人走哂
哈哈....有咩所謂.....
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-29 01:45 AM 發表
來探探princess froggie~
hihi 小白...你又學人變左做女仔既.......