返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-30 11:04 AM 發表

乜你咁早呀, 無瞓覺嗎.
有訓....依家日日都咁早...我個女返上晝班嘛....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 CC517 於 2008-8-30 11:03 PM 發表

放完暑假啦.
放完喇......
原帖由 sos924 於 2008-8-31 12:59 AM 發表
我先係~
你當你自己係咋...我冇當你係呀...唔好屈我呀......
原帖由 rrliew 於 2008-8-31 05:36 AM 發表
selamat pagi
早晨rrliew
原帖由 rrliew 於 2008-8-31 07:29 AM 發表

吃饱没啊
未呀,,,打算依家食...你呢...??
原帖由 sos924 於 2008-8-31 07:30 AM 發表
訓了
早抖.......
原帖由 rrliew 於 2008-8-31 07:43 AM 發表

吃饱喝足啦
剛剛吃飽.......
原帖由 manyiu 於 2008-8-31 07:54 AM 發表
早晨, 靚姊!
hihi manyiu
原帖由 rrliew 於 2008-8-31 08:37 AM 發表

好吃吗
一般啦.......
原帖由 manyiu 於 2008-8-31 08:46 AM 發表

靚姐, 我度開始凍啦!  香港係咪仲好熱呀?
係呀,...仲係熱死人果隻添.....
原帖由 rrliew 於 2008-8-31 09:34 AM 發表

1般
是呀....麻麻地好食,餐廳的三文治好多油......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-31 10:28 AM 發表
wawa,,,good morning
早晨小白.......
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-31 10:58 AM 發表
娃娃..
hihi 靚婆婆.....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-31 11:31 AM 發表

今日没去shopping
今日沒有呀....尋日出左一整天了....好攰.....
所以尋晚十點我已經訓左喇...好少有....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-31 11:39 AM 發表

龟等你上来架...
阿龜等到我今朝6點半佢都未訓...
尋晚明明add左佢話我訓..唔同佢傾.....佢都仲等,,,,卡卡