返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-31 11:44 AM 發表
早呀蛙蛙, 又換新look
係呀...我自己整架....
今日仲整左我個女既flash....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-31 11:57 AM 發表

你死啦.. 只龟好钟意等你啊..
哈哈.....我成日話佢佢都係咁....比佢激屎.....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-31 11:58 AM 發表

没给我看下,评语下啊...
但係我既權限出唔到 HTML 碼既貼...
悶死人........今日好悶.......
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-31 11:15 PM 發表

我发觉原来只龟钟意等娃娃..
我都唔知點解...哈哈..要問佢先知......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 12:05 AM 發表

又話唔講得嘅
冇所謂啦....又唔係唔見得光既事......
原帖由 sos924 於 2008-9-1 12:12 AM 發表
好正呀
你睇果個係冇音樂既.......
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-1 12:13 AM 發表
娃娃又不上来啊..
上左喇....頭先氹個女訓覺...聽日返學返早......

原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 12:42 AM 發表
终於都可以叫番你做靚太啦
哈哈....好似忍左好耐咁....??
原帖由 sos924 於 2008-9-1 12:43 AM 發表
hi~好似弟一次見你
咩呀....你見過佢啦....我黎呢度第1個識既朋友呀......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 12:41 AM 發表

等我仲咁口密TIM
算你啦...哈哈...不過依家唔洗忍了...
原帖由 sos924 於 2008-9-1 12:42 AM 發表
等要理由嘛
我鍾意點就點
但我都想知喎....
咩你鐘意點就點呀...做咩攞左我的尊利....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 12:48 AM 發表

........................ 以前要叫做靚?
靚咩呀...??卡卡
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 12:49 AM 發表

乜我係第一咩???
係呀....除左我本身識果d...
你就係第1個識既人......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 12:51 AM 發表

靚太呀!~~~~~~~~~~~~~
靚太呀!~~~~~~~~~~~~~
靚太................................................................
哈哈......你好似比人放監咁...一放出黎就發作,.,,,,,,