返回列表 回復 發帖
原帖由 sos924 於 2008-9-1 12:52 AM 發表
冇乜印象
你個人冇良心....幾時唔記得埋我呀..?
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 12:54 AM 發表

我係你嘅第一個.........................識嘅人
榮幸呀
我榮幸先岩......
原帖由 sos924 於 2008-9-1 12:54 AM 發表
妳可能隨時起身嘛

跟得妳多
咁又係....成日都唔定......
不過我起身自然智嘈醒你啦......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 12:55 AM 發表

其實我都想多啲入嚟,但真係好忙...................................
忙打寵.........
原帖由 sos924 於 2008-9-1 12:57 AM 發表
傻啦~話哂相處左咁耐
超...即係唔相處得耐就隨時唔記得我啦..........
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 12:58 AM 發表

無定向喪心病狂間歇性手/口部機能失調証至真
咩唔係無定向喪心病狂間歇性全身機能失調症咩...??
原帖由 sos924 於 2008-9-1 12:59 AM 發表
咪係囉

妳成日一到禮拜就嘈醒我架啦
哈.....你放假嘛.......
原帖由 sos924 於 2008-9-1 01:00 AM 發表
好似hebe粉絲咁
你係我d粉絲..定係我d屎呀...??
原帖由 sos924 於 2008-9-1 01:01 AM 發表
家有囍事
yeah.......bingo~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 01:02 AM 發表

打寵要好多時間,又要返工
打寵好悶....成日都係禁果個制....悶死......
原帖由 sos924 於 2008-9-1 01:03 AM 發表
我係妳粉絲
你唔係我下屬咩.....????
原帖由 sos924 於 2008-9-1 01:05 AM 發表
正~經典之作
係.....睇好多次都唔厭....識得背了......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-1 01:05 AM 發表

嗰個係腦震盪嚟
哈....說話係由腦既中樞神經去傳達訊息...
如果你個腦唔係冇問題...又點會成日講...哈哈
原帖由 sos924 於 2008-9-1 01:05 AM 發表
又下屬又粉絲
你都幾多身份喎.....
原帖由 sos924 於 2008-9-1 01:07 AM 發表
食齋
你都係啦...但又唔見你食齋....卡卡