返回列表 回復 發帖
原帖由 sos924 於 2008-9-4 08:06 AM 發表
出門了~bye boss
拜拜臭龜....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 rrliew 於 2008-9-4 08:10 AM 發表

这里是晚上
哈哈...咁你食左晚飯未先...??
原帖由 rrliew 於 2008-9-4 10:01 AM 發表

食左啦
咁你依家係咪訓左喇...?
原帖由 CC517 於 2008-9-4 12:15 PM 發表
蛙蛙
hihi 貓貓
原帖由 CC517 於 2008-9-4 01:06 PM 發表

你的寶貝放學了嗎.
放左喇.....11點放....
原帖由 CC517 於 2008-9-4 03:12 PM 發表

難服侍嗎.
一般啦......叫做冇時停咁啦.....
返埋聽日學我就有得放假...佢返媽咪度住兩日....
好眼訓.................
原帖由 CC517 於 2008-9-4 06:59 PM 發表
蛙蛙, 快d買六合彩, 有3千萬, 9:15截止.
戶口冇入到錢.....買唔到了........
原帖由 CC517 於 2008-9-5 12:46 PM 發表
蛙蛙 & 龜龜, 明天有大獎, 記得買.
我晏少少去買.........好耐冇買過了...
各位早晨呀,.........
原帖由 CC517 於 2008-9-6 11:59 AM 發表
午安, 睡晏覺去了
成日都訓晏覺......
原帖由 Geai 於 2008-9-6 01:11 PM 發表

cat need lots sleep every day ka  
哈,....唔怪得佢成日叫自己做懶貓啦...
推一下.....
推多下先.....
咁我又推4下先........