返回列表 回復 發帖
原帖由 sos924 於 2008-9-6 04:50 PM 發表
多都呀媽都悟認得
你又寫錯字喇....識字率偏低........
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 sos924 於 2008-9-6 04:58 PM 發表
都共事咁多年啦
又有幾多年呀,.,,,,,,
原帖由 sos924 於 2008-9-6 05:44 PM 發表
寫錯一個咋嘛
錯..係兩個...個唔字係口字邊既....
原帖由 sos924 於 2008-9-6 05:46 PM 發表
就兩年啦
就之嘛,,,,咁就咪話共事多年啦....
識就識左差唔多2年....熟就係幾個月前既事之嘛........
原帖由 sos924 於 2008-9-6 05:54 PM 發表
計到咁足
係就係....唔係就唔係架啦.......
原帖由 CC517 於 2008-9-6 10:55 PM 發表
輸晒啦 你地有無中.
我地冇買呀....
咁有冇人中頭獎呀...???
各位早晨呀........
原帖由 qqbubu 於 2008-9-7 10:10 AM 發表

娃娃,早啊!
早晨 QQ
原帖由 pjchui 於 2008-9-7 10:24 AM 發表

good morning
早晨呀......
原帖由 CC517 於 2008-9-7 10:44 AM 發表
Good Morning all.
早晨貓貓
原帖由 Geai 於 2008-9-7 10:46 AM 發表
cat cat & froggy morning ar
早晨Geai
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-7 10:53 AM 發表
娃娃&只龟 吃早餐咯
我就一早吃了....隻龜應該又係訓緊........
各位早晨,,,,,,,,
原帖由 CC517 於 2008-9-7 10:47 PM 發表
龜, 你老板呢, 今晚來不來.
你找我有事嗎...??
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-8 10:39 AM 發表
娃娃&龟龟...早晨啊
早晨呀婆婆