返回列表 回復 發帖
好悶................
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
各位早晨........
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-9 10:16 AM 發表
娃娃&龟龟
hihi 婆婆
各位早晨....呢幾日我都好得閒留喺度同大定傾計........
原帖由 qqbubu 於 2008-9-10 09:07 AM 發表

娃娃!兄弟帮,金楼很吸引人哦!快去看看
早晨QQ,,,我唔去搶金了...要咁多金都沒有用的........
原帖由 rrliew 於 2008-9-10 09:30 AM 發表

有的看没的用
only c
是呀....我都係咁話....
原帖由 rrliew 於 2008-9-10 09:47 AM 發表

many ppl want $$$$
many $$$ can marry
but is blow water only
我開頭都搶好多錢....想要好多好多...
但搶多幾次就覺得...搶咁多黎都冇用...所以就唔再搶了.......
原帖由 rrliew 於 2008-9-10 10:05 AM 發表

是很无聊
搶過幾次就算了....
原帖由 qqbubu 於 2008-9-10 10:05 AM 發表

这样也是啊!要得钱来做什么?
就是唔知可以用去邊...
或者多D錢喺左手邊...會好睇D掛....卡卡
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 10:22 AM 發表
早晨啊.. 终于等你到你得闲啦
早晨呀婆婆...係呀...我終於都得閒了...
原帖由 rrliew 於 2008-9-10 10:28 AM 發表

搶了$$$ 还要分给人
是呀....我也分過幾次給別人......
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 10:30 AM 發表

龟龟没陪你啊..
龜龜要返工呀.....
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 10:33 AM 發表

我都有好多次啊..
你都分過比我...有時又私人醒少少比我.....
好似今日冇咩人喺論壇咁既........
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 10:47 AM 發表

晚上叫他陪你吹..
不用了,,,我要睡覺,,,,自從個女返學....我都跟她一起在晚上十點三十分睡........