返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 10:48 AM 發表

我拉你入会,你都没问题..你人又好倾
嘻....有咩所謂..... 你都好好傾啫......
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 rrliew 於 2008-9-10 10:40 AM 發表

$$$ 无用派$$$$啊 3650-4000 have $$$$$
係呀.....派下錢等大家開心下,,,,
我自己要咁多錢都冇用....分比想要的人也好.......
原帖由 Geai 於 2008-9-10 10:56 AM 發表
so early  
HIHI Geai
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 10:57 AM 發表

好早啊
冇計啦...佢返8點半...我一早7點就要起身煲水餵奶...
搞掂晒自己就搞佢返學...佢返左學又要買送...一日都做死我....
所以就同佢一樣咁早訓....哈哈
每日一訓落床...個女訓著左...我5分鐘都唔洗也訓著了...
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 10:57 AM 發表

你都是啊
不過呢幾個星期真係少傾左好多....
原帖由 Geai 於 2008-9-10 10:59 AM 發表
blow water queen  
佢做得花王了....可以淋花都得了...
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 10:59 AM 發表

你的坛搞成点啊
已經冇搞到....自己都冇時間比自己用下電腦,,,
所以我 close 左個論壇了......
淨係黎呢度同大家傾下計就算了,,,
打理一個論壇好嘥時間同心血呀,.......
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 11:06 AM 發表

不会失眠,几好啊
叫做現在好正常啦....
原帖由 CC517 於 2008-9-10 11:07 AM 發表
蛙蛙, 有無中六合彩

我中了1個字.
冇買6合彩呀......
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 11:08 AM 發表

msn 又不睬人......
我好多時開左電腦.,...on住msn都唔喺電腦面前......
原帖由 Geai 於 2008-9-10 11:28 AM 發表
I am also like that
係囉....有時開左...好自然行開左就唔理部電腦...
有時出街又唔記得熄,,,,,
返到黎又可以即刻可以用...唔洗等開機....幾方便......
原帖由 rrliew 於 2008-9-10 11:31 AM 發表

i give nenek $100000
nenek 係邊個呀..??唔識.......
原帖由 chuu 於 2008-9-10 12:04 PM 發表
Hello~~~
hihi chuu
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:09 PM 發表
哈喽!好久没来了!大家好吗?特别是娃娃!进来怎样啦!
你有幾耐冇黎過先...??
我幾好,,,,不過今日感冒.......好辛苦呀,,,,,,,又喉嚨發炎.......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:14 PM 發表
应该也有两三个星期没来你这儿了吧!
喉咙不舒服,就要吃点咳糖及喝多一点水哦!
我都有差不多兩三個星期冇咩點回來傾計....哈哈
我打算一陣看醫生....頭先食左d成藥........