返回列表 回復 發帖
原帖由 chuu 於 2008-9-10 12:18 PM 發表

I heard here can won money o... Is that true?? I very need money o...
yes,is ture....
the money will be on 3650 3700 3750 3800 3850 3900 3950 & 4000
hope you can get it ~~
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:24 PM 發表
你需要钱来做什么呢?
多d錢會好睇d.........哈哈
我起初黎到都係覺得咁.....
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:29 PM 發表
那就赶快去看医生啦!生病了,不可以等的!快去!赶快去!
要下午2點半醫生先返呀........
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:30 PM 發表
我就不是这么想了!我要钱来赌球而已!
我見到你第4位啦已經.....羸左好多錢呀...
我都想去賭下...不過唔識...
不過聽人講好似話係真既波黎架....係咪...???
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:31 PM 發表
那你就继续聊吧!
係呀....難得有空......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:35 PM 發表
那绝对是真球!我也是不懂的!只是靠运气而已!
咁你有沒有買真的球...??
原帖由 chuu 於 2008-9-10 12:41 PM 發表

I also can won meh??? thank you tell me la...
當然可以....歡迎你添.....
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:46 PM 發表
有啊!我那儿快到了!
恭喜小白...我好似已經派過幾次比你...你太好運了...
原帖由 chuu 於 2008-9-10 12:47 PM 發表
my line here is very bad o today... haiz...
你住邊架...??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 12:51 PM 發表
你是说赌真钱吗?没有!
人地話真的球都好易中...
我妹中過幾次....佢次次都中6百幾蚊...最多果次係千幾....但係佢只係買左$50
原帖由 chuu 於 2008-9-10 12:54 PM 發表

u have won the money ye... dicksonkhan... can share with me???
仲有大把機會中....
黎緊 3700 又有了....
原帖由 chuu 於 2008-9-10 12:56 PM 發表

i live in sandakan... do u know the place???
邊度黎架...??又係馬來西亞....??
原帖由 chuu 於 2008-9-10 12:59 PM 發表

Yes... it true... u is clever eh... so where u live???
我住喺香港,,,,,你有來過香港玩嗎...???
我就未去過馬來西亞了.......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-10 01:01 PM 發表
原来你这儿也有奖金楼啊!
哈哈....是呀....你現在才知道嗎...??哈哈
原帖由 chuu 於 2008-9-10 01:07 PM 發表

Oh... i also haven't go to hk play yet...
香港好多野玩...好多野食...
你果邊又有咩特色,,,???