返回列表 回復 發帖
原帖由 chuu 於 2008-9-10 01:50 PM 發表

just now cannot connect o...
你們果邊的網路又有問題嗎...??
周不時都很慢.......
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 qqbubu 於 2008-9-10 01:51 PM 發表

是啊!有下雨就比较凉快,没下雨就热咯!
你地果度平均每日多少度....???
原帖由 chuu 於 2008-9-10 01:51 PM 發表
oh... i want go to sleep la... cu all again...
咁早就訓覺....????
原帖由 wongjj 於 2008-9-10 01:52 PM 發表
$$$ i'm coming~~~
HIHI 大嫂....
原帖由 queenalau 於 2008-9-10 01:52 PM 發表

哈哈,我都系!
咁就岩了....同聲同氣....哈哈
原帖由 qqbubu 於 2008-9-10 01:54 PM 發表

平均气温是30-32度咯!
還好,,,,香港的夏天有時比你們還熱.......
原帖由 queenalau 於 2008-9-10 01:59 PM 發表

你香港边度呀!!
我住樂富....你呢...??
原帖由 wongjj 於 2008-9-10 02:03 PM 發表

queena~~
u have so many $$ on hand ~~

TVB: 1000137 元
存款: 13521744 元
恭喜大嫂羸到獎金樓的獎金......
原帖由 qqbubu 於 2008-9-10 02:04 PM 發表
是我吗?金楼我爱你
不是你呀....是 jj...卡卡
你們談談先....我現在出去睇醫生...返到黎先發獎金給得獎者.......
原帖由 chfong2 於 2008-9-10 08:58 PM 發表
I won the 3800 & 3850 post, but just now i saw it is change be 3799 & 3849.

Who r going to change it. No Fair
發生什麼??不明白...你話你中了獎金樓...但為何不同了,,,
第3650明明我還在是小白中的,但現在又不是...???是否每個人跳前了一個....????
原帖由 chfong2 於 2008-9-11 11:45 AM 發表
都不明点解?全部跳前佐一个
放心...我會將佢跳返後一個....因為我喺度果時都見到你同小白同埋jj中....所以我會信你講....
我一陣會轉帳比你...我現在食埋午餐先......放心
我返黎喇....依家check邊個得獎先.....
chfong2 你原本應該是中了兩次嗎??
原帖由 Geai 於 2008-9-11 03:39 PM 發表
hihi froggy
hihi