返回列表 回復 發帖
好悶呀...................
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
去天哥度搶金先...........
返黎自己度坐下先............
原帖由 sos924 於 2008-9-17 12:21 AM 發表
跟住
咪跟住晒..............
原帖由 sos924 於 2008-9-17 12:36 AM 發表
一世boss~e一世都跟住
炒了你........
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-17 12:41 AM 發表
你地好恩爱啊...
唔好亂講說話....
我同佢只係朋友...我只講一次...
一陣我老公上黎睇到我就水洗唔清.....
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-17 12:52 AM 發表

收到啦...

你老公有上TVB吹水架
之前已經講過幾次我同佢只係朋友...
係你唔信...
我老公喺我後面...........會見到...........
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-17 01:04 AM 發表

明白
佢頭先入左黎我房睇電視,,,,
所以睇到我玩論壇......

原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:10 AM 發表
唔怪得
關你鬼事.........
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-17 01:14 AM 發表

听日无做啊...他仲没训
他幾時返工都得....老闆黎的.......
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-17 01:17 AM 發表

事头婆,你好
佢有佢生意...我有我自己生意...我唔洗靠佢養的...
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:20 AM 發表
養自已
不嬲架啦...佢自己賺佢自己洗....
我自己賺就我同個女一齊洗....
原帖由 sos924 於 2008-9-17 01:30 AM 發表
各有各
人地家事...到你講咩...多事八卦..........
原帖由 qqbubu 於 2008-9-17 01:33 AM 發表

你们要去那里爆啊!mamak 就要爆咯!快过去。
去了....給你爆了啦....哈哈
原帖由 rrliew 於 2008-9-17 07:07 AM 發表
yiyi,selamat pagi
早晨 rrliew