返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-9-20 02:23 AM 發表

娃娃!四人帮正式成立你要加入吗?
家族呀...??
我已經係4人幫啦...唔係咩...???
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 sos924 於 2008-9-20 02:43 AM 發表
有呀BOSS
你係人咩...???
各位好.........
原帖由 rrliew 於 2008-9-20 11:05 PM 發表

我係鸭
北京填鴨先岩呀....
原帖由 rrliew 於 2008-9-21 08:53 AM 發表

北京填鴨好吃
食左你就最好味..........
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-21 02:44 PM 發表
娃娃&龟龟..
hihi 婆婆
原帖由 Geai 於 2008-9-21 07:00 PM 發表
娃娃  eat dinner mei ar  
未呀...晏少少先食....
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-21 07:04 PM 發表

吃饱没啊
剛剛上面答左話晏少少先食.....
原帖由 Geai 於 2008-9-21 07:07 PM 發表

娃娃 said later sin eat ar  
哈哈...係呀....待埋我個女女返黎先...
依家去接佢........
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-21 07:16 PM 發表

我问咗..就看到回复啦
遲左一步問....
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-21 07:17 PM 發表

快去快回啦
未呀....得我老公去攞車先...之後喺屋企樓下等佢...可以唔洗行咁遠...
各位好...
我寬頻有問題...兩個寬頻都用唔到....可能我電腦張lan咭壞左....我依家用緊我老公部電腦.....
晏d我就冇電腦用了...等打完風球先出去買過張lan咭...到時先再返黎....
喺度祝左龜龜今晚12:00生日快樂先啦....

拜拜 all
龜龜....今晚十一點幫我用我acc登入...同我攞晒銀行d息出黎....
之後幫我存返所有錢落銀行....存剩一百蚊就得啦...thx...
我acc會sd去你論壇個信箱度...咪偷錢呀...卡卡
蒲下頭先....