返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-9-24 04:56 AM 發表

娃娃,你的network card 没问题啦!
有呀...都未買...我用緊我老公部電腦之嘛....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
我返黎喇....我電腦整返好了........
原帖由 qqbubu 於 2008-9-26 06:11 AM 發表
娃娃,起身咯!
一早起左啦....只係冇返黎之嘛......
要湊個女去生日會...
有冇人喺度呀...???
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-27 09:28 AM 發表
娃娃..换咗画啦,好得意啊..
係呀....得閒就換下....卡卡
原帖由 CC517 於 2008-9-27 10:33 PM 發表
蛙蛙 & 龜龜
hihi 貓記...
原帖由 rrliew 於 2008-9-28 08:08 AM 發表
又沉底
彈番上去
多謝rr 幫我推呀....
原帖由 qqbubu 於 2008-9-28 10:53 PM 發表

龟仙人,快点去看照片哦!
我都看了...qq 太瘦喇....要食多d野........
原帖由 rrliew 於 2008-9-29 08:12 AM 發表

妳得闲都帮我推推
一定...更何況有獎金樓,,,
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-29 11:11 AM 發表
娃娃..你搞个HK聚会约猫猫出来
之前我自己論壇搞左好多次網聚啦....但佢係唔會出黎見人果隻...
次次都唔會去架.......
原帖由 CC517 於 2008-9-30 03:15 PM 發表
蛙 & 龜 單聲你地聽, 今晚有 2500百萬, 自己執生.
本來有打算買....
但見冇買開咁耐....就冇買喇...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-30 03:22 PM 發表
在哪里啊?我想知道啊!??
香港....今晚的6合彩.........
原帖由 raytian 於 2008-9-30 07:23 PM 發表
有人在吗?
hihi 天哥.......
原帖由 leo_04236 於 2008-9-30 07:24 PM 發表
body home ?
hihi
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-1 03:39 AM 發表
娃娃....

有无兴趣啊...

~~~我願等聊天室~~~(歡迎各位兄弟姊妹入嚟吹水)    1 2 3 4 5 6 .. 71   
└ 尋人啟示:JENNY CHEUNG 張麗(金樓暫定在500,1000,1500,各送出800000以示答謝 ...
我知呀....一陣過去see see