返回列表 回復 發帖

回應 enjoy698869 第 6430 篇文章

你好。。你看起来越夜越精神

回應 vwwo 第 6428 篇文章

如果有人欺负我,我只要亮出“靓姐”的朵,就没有人会欺负我了
原帖由 vwwo 於 2009-2-4 01:23 AM 發表

系????
得既咩??

你系家庭区渣Fit人,朵响,大家都会俾啲薄面嘅。。。
原帖由 Inori 於 2009-2-4 01:31 AM 發表
哈楼,大家午夜好~!
你好,边度乡下嘎?路过都晤同靓姐单声?想蟹度揾食就要去向佢老人家请安。

广东话真的很难拼音,很多字都不知道怎么打。。
原帖由 Inori 於 2009-2-4 02:14 AM 發表

我也是不会打广东话。
既然你不会打,那么就留下点过路钱吧,以后我照你。
原帖由 vwwo 於 2009-2-4 02:15 AM 發表

边个系老人家???
你边度人啊??
我是马来西亚的乡下。。
冚家都系马来西亚人
原帖由 Inori 於 2009-2-4 02:25 AM 發表

谢谢你,我看不用了,因为有vwwo靓姐在就可以了。
你不懂规矩,她老人家很忙的,日理万机,收陀地这种小事我来做就好。
已经这么晚了

欢乐时光过得特别快,又是时候说Bye Bye了。各位观众,晚安~
大家好,又系每日一吹水嘅时间啦。
原帖由 vwwo 於 2009-2-5 12:26 AM 發表

又见到你喇!!!
黎呢度呃d积分嘛。。
原帖由 vwwo 於 2009-2-5 12:37 AM 發表

做会员真系好,得闲就可以呢度呃下,果边骗下!!
你比较好啦,德高望重,我们都跟你找吃的。。
原帖由 canz85 於 2009-2-5 12:40 AM 發表
TURBO兄。。好久不见呀。。你和你的老婆仔camcam去那边度蜜月呀。。。
JER兄。。你好呀。。NICE TO MEET U..。。看来你应该就是下一代的吹水王了。。
凤凰和青龙。。欢乐的时光过得特别快。。又 ...
你好啊。。你过奖了 。。晚安。。
原帖由 Inori 於 2009-2-5 12:47 AM 發表
哈楼,大家好~!
你好啊。。
原帖由 vwwo 於 2009-2-5 12:50 AM 發表

好咩吖。。。。。。。。有苦自己知。。。。。。。。。
D人系睇你几时死架。。。。。。。。。。。
边个甘够胆??等我call齐d兄弟姐妹,你一丢杯,我哋就开托啦。。