返回列表 回復 發帖
原帖由 kitty@08 於 2008-12-31 12:11 PM 發表

死神。。

有钱拿。。我也来了。
你系第十一位啦....只能俾個安慰獎啦....$38000
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 tingx2 於 2008-12-31 12:11 PM 發表
富猪。。我没份的吗???
有啊...名單系第二貼個度公佈左啦...
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-31 12:42 PM 發表

又偷我嘅經典對白....
原帖由 ngls 於 2008-12-31 02:45 PM 發表

没有了。。。QQ。。。。拿完了。。。。
嘉嘉系爬樓冠軍啊....哈哈....我要搞多個活動先得....

XXX樓獎勵幾多....
XXX樓獎勵幾多...

等大家去跳樓....跳到XXX樓就有獎金....
原帖由 YUYUME 於 2008-12-31 03:37 PM 發表
恭喜發財
大家甘話...恭喜發財!!!
原帖由 qqbubu 於 2008-12-31 03:03 PM 發表

woo~~woo~~迟了
.....你跑得太慢了...
富豬...閃去邊...閃得甘快?
哇..乜吹水區都甘多新人啊....
琴日去左去玩....無上網...
番黎咯....今日早上忙住系度派利事....

唉,原來派錢都系一件麻煩事...
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-2 09:51 AM 發表
去边度玩吖?
......同XX豬豬&貓貓去左約會 ......
原帖由 walala 於 2008-12-31 08:49 PM 發表
富贵猪你好

新场来踩踩。。。
任踩唔嬲....多D嚟踩啊....
原帖由 tingx2 於 2009-1-2 01:32 PM 發表

你派钱比边个啊??
点解没我份?
個個都有啦...唔信...自己睇嚇自己嘅積分記錄!!!
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-2 02:03 PM 發表

真咔....抵锡...
我會面紅咖````
....取之於XX.....用之於XX...