返回列表 回復 發帖
原帖由 ngls 於 2009-1-2 05:25 PM 發表

原来是酱哦。。。。
對...就是這樣....

你看看....貓貓個副身家....就是我轉帳過去的....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-2 05:45 PM 發表
老实讲...同班同学...点解你甘有钱咔? D钱边度黎咔??
當然系有貴人相助...例如你個副身家.....咪我分一半俾你嘅咯....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-3 08:37 AM 發表
你真的是同班同学吗?
唔通同學都有作假...?

是不是喝假奶喝多了...

原帖由 YUYUME 於 2009-1-3 01:15 PM 發表
早晨啊
呢個時候叫早晨....

你邊度咖?

原帖由 tingx2 於 2009-1-3 10:00 AM 發表
贵猪。。。 贵猪。。贵猪。。
...

富豬...系咪挂住我呢?
原帖由 YUYUME 於 2009-1-3 01:29 PM 發表
香港囉
香港時間已經13:33分啦.....

你仲系度訓,加你MSN先...

點解今日成個吹水區都甘冷清嘅???

甘點解你嘅個人頭像無左嘅...

呢個你應該知了呱?
但我想睇喔...仲想同你合影添...

發起人﹕YUYUME

響應人﹕无印良品

YUYUME.....嘴啖先....

...未抽夠喔....
唔得....俾人睇到唔得咖....

話曬我色狼都無色到呢個地步啦.....

...換到成副武裝.....點色你啊???

你個人好似仲狼過我.....

兩日無嚟,沉曬底先.....
富豬豬..早晨啊!!!