返回列表 回復 發帖
樓上...別暈....

...暈了我沒生意做....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
富豬豬....早晨啊....
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
當然歡迎...

老闆:要按摩嗎?

早說嘛....我已經不知道往哪踩了...

...早上好.....

還是好冷清啊...
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-8 09:38 AM 發表
会不会系你既金楼set得太远啦?

D人要差吾到400先会黎“抢”咔!

同埋金楼系几楼写系描述度...到时你间店就好快“爆”咔啦...
甘描述個度點寫啊,你幫我寫寫啦...金樓可以下降D....

原帖由 tingx2 於 2009-1-8 09:38 AM 發表
富猪猪报到...

有富豬豬...

金樓好快到嘅...
對對....要爆到金樓為止....
原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-8 02:39 PM 發表
hihi....店长....1st time come in....
...老細....有什麽幫到你的嗎???

...老細....需要靚囡陪坐嘛?

原帖由 tingx2 於 2009-1-8 02:41 PM 發表

得我一个点爆喔....
要班齐人马来先得架...
貴豬呢度無乜朋友咖...之前同bubu玩得好開心咖...

不過距已經長期潛水啦..

原帖由 tingx2 於 2009-1-8 02:56 PM 發表

bubu是唔是搞股票那个???
做么潜水啊??
嗯...之前系兄弟幫寵物家族族長...

可能系個人原因呱...

距之前好活躍咖

原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-8 02:57 PM 發表

哈哈!!。。来打个招呼。。
如果 service 好。。会常来哦  .....
嘿嘿....還不趕快來杯熱咖啡..

沒看見寂寞老總在坐著嗎?

原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-8 03:09 PM 發表
我去 tea break 1st ..你的熱咖啡帮我"熱熱"..我迟些再来喝.
OK....呢杯咖啡...我飲左先啦...

等你下次嚟再"斟"过杯俾你...

原帖由 tingx2 於 2009-1-8 03:11 PM 發表

哦..唔惊啦..依架你系度可以识好多人的...
識得,但都不大熟...

無人幫襯啊...

原帖由 tingx2 於 2009-1-8 03:12 PM 發表

你同我讲啊??
我唔系呢度打工的啵...
嘻嘻...

我同我自己講炸...

因為我系呢度嘅老細....兼打工仔嘛...