返回列表 回復 發帖
雖然唔明但係有$收
ricky867 發表於 2012-10-28 04:20 PM
你上層金樓係jeane得到呀, 佢揀到嘅卡係累積到下層, 所以你果層底金咪會變成1000萬囉, 明未呀?
jeane嘅卡: http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=2152530&page=3105&fromuid=799842#pid41574802
下層係46664
陳叔叔揀左30號:

卡片內容:

樓層:

TVB$5,000,000 + TVB$500,000 = TVB$5,500,000

時間支出樓層
操作
chan2003082012-10-28 05:10 PMTVB 5500000 元46555
積分轉出
唔通言公公買TVB$1??
200-300百 一注

至於幾多下左注就妳自己去SEE好了

http://www.tvboxnow.com/forum-429-1.html
ricky867 發表於 2012-10-28 05:47 PM
我懶
车版下午好!1888499
luke168 發表於 2012-10-28 06:09 PM
你好我好大家好
點解有人中明樓唔PM我?? 想要放棄??
中完死碌死碌, 死! 靚女又中到死碌碌碌~~~~死!
今次卡片內容會點leh??
我睇到好像中佐#46664。。。
但系老板娘嘅规则好像有话见版以上连贴又中金楼会取消资格窝。。。
jeanejhua 發表於 2012-10-28 06:53 PM
妳果D唔算惡意連帖, 我係接受架, 妳連自己中明樓都唔知道, 邊度會故意去連帖攞獎金?
大家有冇意見先?
靚女揀左22號:

卡片內容:

樓層:

TVB$5,000,000 + TVB$5,400,000

好彩今次冇樹

時間支出樓層
操作
jeanejhua2012-10-28 07:14 PMTVB 5400000 元46664
積分轉出
ricky揀左28號:

卡片內容:

樓層:

TVB$5,000,000 x 10 = TVB$50,000,000

黑仔王唔再黑
可惜上一層靚女冇揀到累積到下層

時間支出樓層
操作
ricky8672012-10-28 07:18 PMTVB 50000000 元46717
積分轉出
哈哈~~估唔到我對人D承諾一晚車車幫我攪掂
ricky867 發表於 2012-10-28 07:23 PM
乜承諾??
洪生 & 金爺好
ricky, 酒館需要你D $$