返回列表 回復 發帖
blacker14tt         10 小時前                 TVB 888888 元         積分轉入

我第一次以到吹水區遊戲獎金好開心,不過死啦,我唔知係咩活動
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 07:04 PM
http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=2152530&page=3386&fromuid=799842#pid41884953
黄大仙,車公還有這裡的車神
ricky867 發表於 2012-11-16 05:55 PM
拜我做乜?
海姐姐晚上好,又有獎金真係多謝曬啊
eqwai 發表於 2012-11-16 06:29 PM
eq妹妹晚上好
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 車車車車車車
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 07:11 PM
hihi
車車 你的卡好正,日後有機會找你幫忙,可以嗎,thxxxx
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 07:18 PM
你想我幫D咩呀?
我好耐之前,成日想搞d機會卡,不過因為太複雜,唔識點搞
見到你d卡,我才想到原來可以這樣
若日後你有時間,幫壽整幾個在足球區玩遊戲可以嗎,thxxx ...
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 07:32 PM
咁你幾時復職先?? 你唔復職冇得傾
返黎....
WAI鬼 發表於 2012-11-16 07:39 PM
洪生好
快些回來足球區,好多人都掛住你!
dereklam 發表於 2012-11-16 07:47 PM
derek兄好
我都好多野唔識架,之前我都唔知原來可以整d咁既卡

走晒寶,車車 早d出現咪好羅
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 07:55 PM
我已經早過你註冊好耐gu lur wor, 仲想早幾多??
唔好講e d野啦,開遊戲大家玩,誰開都可以啦

最緊要大家開心,你有時間就出聲了,歐聯16強就開始,要準備架喇
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 07:58 PM
我唔識足球gu wor
derek兄叫我捉你返工wor
有你e句就得了,thxxxxxxxxxxxxxxxx
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 08:00 PM
你想點玩先??
50904# blacker14tt

同我一齊捉 huthut 返工!
dereklam 發表於 2012-11-16 08:02 PM
盡力啦
你等等我,我pm你詳細資料

感謝感謝
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 08:08 PM
你想幾時搞? 我下個星期比人捉去大陸受難呀, 冇時間
暗樓: 50900
dereklam大版主,我冇車坐但係有車車同我吹水
chan200308 發表於 2012-11-16 08:13 PM
見到風婆婆嘅時候你就唔係咁講