返回列表 回復 發帖
酒館遊戲18之BINGO!
現在接受報名中!!!
報名 = PM我揀卡
要PM我呀
no PM = no 報名
周老版, 睇1樓
遊戲開始前一齊send卡比大家
PM左~首名報名應該有獎LA~
ricky867 發表於 2013-2-3 02:12 PM
你想要一巴掌 or 兩巴掌??
BINGO咁麻煩
chowold2 發表於 2013-2-3 02:15 PM
有幾麻煩??
車車 午安
chan200308 發表於 2013-2-3 02:25 PM
陳叔叔午安, 快D報名玩遊戲
此掌不同俾獎WO~~
ricky867 發表於 2013-2-3 02:29 PM
咁你要金像獎 or 金豬獎??
我都想玩,不过都是吾多明,要做D咩啊
lhy92725 發表於 2013-2-3 02:35 PM
妳先揀卡, 比如妳揀到嘅卡數字排列係如下

1   2   3   4   5
  6   7   8   9 10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25

有人中金樓, 佢會得到TVB$800,000, 佢仲可以叫號碼
比如佢叫13號, 咁妳嘅卡入邊有13號, 就可以做個記號表示已有人叫過

過後會有人陸續叫號碼, 叫嘅號碼妳有就做記號
比如繼續落嚟有人叫5, 30, 9, 10, 17, 40, 21
當中妳冇30, 又冇40, 但其他妳都有, 會變成

咁樣妳就有5格相連嘅數字, 就可以叫BINGO!, 可得TVB$1,800,000獎金
明白未??
我都PM佐
如果有人叫号码
我会在那里知道果个人叫的号码啊?
lhy92725 發表於 2013-2-3 02:52 PM
妳覺得我唔會做紀錄咩??
我覺得唔會做紀錄
chan200308 發表於 2013-2-3 03:00 PM
作死
我冇收到飛禽嘅PM wor
大廚玩唔玩??
好深奥 小孩看不懂
BeiDouChef 發表於 2013-2-3 03:46 PM
本小姐有詳解版
妳先揀卡, 比如妳揀到嘅卡數字排列係如下

有人中金樓, 佢會得到TVB$800,000, 佢仲可以叫號碼
比如佢叫13號, 咁妳嘅卡入邊有13號, 就可以做個記號表示已有人叫過

過後會有人陸續叫號碼, 叫嘅號碼妳有就做記號
比如繼續落嚟有人叫5, 30, 9, 10, 17, 40, 21
當中妳冇30, 又冇40, 但其他妳都有, 會變成

咁樣妳就有5格相連嘅數字, 就可以叫BINGO!, 可得TVB$1,800,000獎金
明白未??