返回列表 回復 發帖
这里的金楼有趣
顽童小子 發表於 2012-7-22 10:10 AM
所以才受歡迎, 踩中 =/= 有錢拿
唔系好貴嗻~大概系大馬 RM 50~60

電池可以耐1年+ - 啦~

我宜家系用緊呢嗰款
...
wng86 發表於 2012-7-22 10:10 AM
我經常性用老鼠仔, 電池消耗會大D, 不過我鍾意無線嘅, 太多電線反而會覺得煩
最緊要, 無線老鼠仔可以攞到床上, 我可以訓住睇係, 睇完直頭用老鼠仔操控閂機唔需要再落床
唔可以有link?
wng86 發表於 2012-7-22 10:15 AM
wiki嘅OK啦, 不過最好唔好有link啦, 99%嘅論壇唔比架, 除非係論壇自己嘅link
你 english 咁好 忙手翻譯 俾骨貓貓 睇啦~

btw, 5671# 已經 冇link咗~
wng86 發表於 2012-7-22 10:17 AM
懶, 佢都唔係咁在意, 冇必要
btw, 霸氣姐先係英文專家
霸氣姐系ET
yxx01 發表於 2012-7-22 10:24 AM
乜ET先?
我宜家連 keyboard 都系用緊  

一個
wng86 發表於 2012-7-22 10:26 AM
你係logitech嘅fans, 我通常會買buffalo嘅
btw, 我部新腦係一set嘅, 全部sony原廠配件

fls 應該仲犀利~
wng86 發表於 2012-7-22 10:27 AM
大家都犀利, 除左我
ENGLISH TEACHER 咯
yxx01 發表於 2012-7-22 10:29 AM
喔, 我仲以為...............                                         添
我 D 英文程度 極差,得閑 搵 甜檸版 補習先得~
wng86 發表於 2012-7-22 10:32 AM
私人補習老C? 收好貴gu wor
有錢~~~~
wng86 發表於 2012-7-22 10:34 AM
日本一般都係成set買, 好少會自己組機, 呢部其實唔算太貴, 不過我未比錢

Anonymous 發表於 2012-7-22 10:36 AM
灌水
系咩啊
yxx01 發表於 2012-7-22 10:37 AM
我留白左啦, 你自己填字啦
情淫嘎礼物,5洗畀钱
yxx01 發表於 2012-7-22 10:38 AM
我話未比錢 =/= 唔駛錢
係分期付款, 第一期未過數, 雖然我已經用左兩個月
邊有灌水
我同大家打招呼姐
Anonymous 發表於 2012-7-22 10:39 AM
分版話冇咪冇囉, 我係small potato, 邊敢得罪你?
D人走晒去邊? 冇人繼續踩樓?