返回列表 回復 發帖
Robert兄 個icon 好靚阿
chowold2 發表於 2011-3-7 10:33 AM
佢仲有大把架...唔show俾我地睇之嘛..
畸形人類研究科
喂喂喂... chowold... 同 david... 你兩個未叫我兄喎... 叫到我老哂呀...  
roberton888 發表於 2011-3-7 01:11 PM
知你青春美麗喇....仲唔換相既...
今日去左邊呀..出左去?
畸形人類研究科
當然啦...

今日做功課... 寫論文..
roberton888 發表於 2011-3-7 01:22 PM
係喎, 你讀緊MBA....駛唔駛返學架?
畸形人類研究科
當然要啦... 唔返學... 點考試...
roberton888 發表於 2011-3-7 01:24 PM
我以前成日走堂所以問下啫...
畸形人類研究科
我都走架... 不過佢講貼士個當然會返啦...
roberton888 發表於 2011-3-7 01:30 PM
我就會叫朋友聽埋同幫我簽到囉...
畸形人類研究科
你就衰d。。。 我地呢d係一個有責任架男人黎架嘛。。。 
roberton888 發表於 2011-3-7 01:37 PM
讀大學梗係唔講責任啦,,,第日大把責任要你負呀...
畸形人類研究科
呢d 小小責任都唔負... 將來點會負更大責任呢...
roberton888 發表於 2011-3-7 01:47 PM
放心, 出到來社會你就會知責任既野唔負唔得..
畸形人類研究科
Lemon姐
畸形人類研究科
呢個景像... 似層相識....

成個 JN 咁....
roberton888 發表於 2011-3-7 06:53 PM
我覺得有d似ck....
畸形人類研究科
Good Morning Lemon and Robert
畸形人類研究科
Hi Lemon and KB!!!
畸形人類研究科
係呀,靚嗎?
chowold2 發表於 2011-3-9 12:27 AM
換埋d古人不如換條靚女啦
畸形人類研究科
Got to go, go to work now.
Good night you guys and Cafe.
chowold2 發表於 2011-3-9 12:39 AM
Take care nice to see you here!
畸形人類研究科
GOOD MORNING LEMON..
畸形人類研究科
D靚女比人換晒,換極都唔夠人靚.
chowold2 發表於 2011-3-9 11:57 PM
咁又係...睇人地果d好過..
畸形人類研究科