返回列表 回復 發帖
多謝 HIDE 哥...  
明天有新相
tvbckbt 發表於 2011-3-5 10:31 PM
你換新相呀???
啲錢係健哥比,你地多謝錯人
HIDE 發表於 2011-3-5 11:02 PM
咁不如搵日 HIDE 哥你又派下啦.... 你銀行爆左.... 好快儲得返啦...係唔係...
你知是他喜歡,我只滿足他心理,作個觀眾
tvbckbt 發表於 2011-3-5 11:03 PM
你地錯啦... 唔係日日換.... 乜你地唔覺.... D相之中係同一人黎架咩...
也,也,也,冇留意
tvbckbt 發表於 2011-3-5 11:08 PM
所以邊有咁多相呀....  
你地咪咁先得架...  HIDE 哥都分左錢比你地... 你地仲想點..

HIDE 哥唔駛理佢地... 你比我得架啦....
你收了錢就快d多謝人呀
回帖前先,看看之前帖,不然又錯又失良机
tvbckbt 發表於 2011-3-5 11:38 PM
我發覺你仲利害過 km....  
david你3點睡,我走先.拜
tvbckbt 發表於 2011-3-5 11:52 PM
我都走啦... bye...
咪訓住夜D可能有人派錢喎。。。
go2david 發表於 2011-3-5 11:59 PM
算啦... 夜訓對皮膚唔好呀...  早D抖啦...
乜 david 哥玩到咁夜呀....
不過睇返d 帖佢都唔係覆好多之嘛...  可能真係同秋鳥san..... 傾心事都未定...
佢要做AV達人吖嘛...
cammy8080 發表於 2011-3-6 09:25 AM
我諗佢想做埋男主腳... 就真... 佢師父係 (家騰鷹)....
看不懂廣東話也沒関係...這裹很多會員懂多國語言...

多看便很容易學到的...如果不明白一些廣東話...

我们會给你解釋...很高興認識你... ...
cammy8080 發表於 2011-3-6 09:37 AM
呢到最水係我架啦... 英文又差, 中文又唔好.... 普通話又唔識....
佢依家發緊夢啦....
cammy8080 發表於 2011-3-6 09:33 AM
發夢做 (潮吹) 高手...  

襯佢唔係到唱吓佢先...   ....
女主角係边个...???
cammy8080 發表於 2011-3-6 09:52 AM
女主角... 係..... 如花... (下圖)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
女主角... 係..... 如花... (下圖)
roberton888 發表於 2011-3-6 11:13 AM
呢套片... 叫做... 咸濕 david 俏如花...