返回列表 回復 發帖
不是似他是我的1.5倍
tvbckbt 發表於 2011-3-7 01:22 PM
你日日都有得收.... D 錢係邊到黎架...  坦白從寬....
這2天沉思中,冇伸手問人取錢.冇收入
tvbckbt 發表於 2011-3-7 01:27 PM
無問人... 你都有成一百萬入.... 利害... 利害...
吸水先生, 你估流架?
go2david 發表於 2011-3-7 01:33 PM
你都唔少啦... 無啦啦多左幾佰萬...
可唔可以介紹下各位 ? 我看帖還有點亂 !
icashan 發表於 2011-3-7 01:46 PM
我叫 robo from HK ... 你好...
我得咁既身家唔想一場清袋喇...
go2david 發表於 2011-3-7 01:53 PM
你可以同健哥夾份嘛... 我都夾... 我出 500 蚊.... 一齊玩
想建议开个吹水自贴区,将自己既相贴出黎。。
ckhooi74 發表於 2011-3-7 01:58 PM
輝哥... 你咁做未更加無人貼.... 邊會有人咁傻貼自己相架...
夢幻自貼街有嚄。。
ckhooi74 發表於 2011-3-7 02:27 PM
個d 可能係比人玩囉上黎貼都未定...

其實咁耐以來.. 你見過晴晴姐真人福相未呀???
哈哈。。当然有啦。。
ckhooi74 發表於 2011-3-7 02:29 PM
咁你真幸福...

咁而家又唔見佢 post 上黎比大家睇...
ROBERT FROM HK
健哥 FROM 大馬

咁你是誰 ? 還有TVB & 輝哥呢

我入面會唔會阻住你地傾計 ???
icashan 發表於 2011-3-7 02:27 PM
我地呢到唔緊要架... 你隨時插咀都可以... 無所謂架..
再次歡迎輝哥,建哥,貓骨姐及華哥來派錢,還有HIDE哥
tvbckbt 發表於 2011-3-7 03:59 PM
你唔駛用到咁大隻字呀???  ....
為你們爭取幸福
tvbckbt 發表於 2011-3-7 04:23 PM
好似 d 幸福去哂你到多d 喎....
用紅色字即係點
jjwah 發表於 2011-3-7 04:27 PM
用紅色字... 即代表... 絕...... 筆.... 囉...
夠胆係我呀輝哥地頭攪事...................殺
jjwah 發表於 2011-3-7 04:28 PM
又見到華哥... 係時係又黎多野 sidekick>>>>>

你好呀... 華哥..
他每天都想人叫他換相
tvbckbt 發表於 2011-3-7 04:40 PM
CK... 你打得小呀.... 又係到亂吹... .....
等下,他快回來,出點獎金,每人3000萬(他和我),他就會......
tvbckbt 發表於 2011-3-7 04:50 PM
你想屈水... 唔係擺我上枱喎...