返回列表 回復 發帖
錢呀..................... Robert估左成晚有冇斬獲?
go2david 發表於 2011-3-5 09:19 AM
比 hide 估中左...   爭哂我地d細架飯食...
估咩...??
cammy8080 發表於 2011-3-5 09:22 AM
估輝哥...之前做過邊個討論區架版主囉...
我都知喎...下次可唔可以早d出題呀...
cammy8080 發表於 2011-3-5 09:39 AM
而家比hide..搶左囉... 乜都無囉... 尋晚又話同我六四分帳 (我六佢四) ... 而家仲無埋影添...
今日依然有一千万,估HIDE管边区?
cck_my 發表於 2011-3-5 09:44 AM
唔公平呀.... 我地新黎點知...

舊人.. 個個知...
犯众怒添 咁要玩咩呀?
cck_my 發表於 2011-3-5 09:51 AM
健哥, 為左平息民怒... 你每人派1000萬先啦...
各位早晨啊。。
ckhooi74 發表於 2011-3-5 10:02 AM
輝哥... 你黎啦... 我等你好耐啦...
你两个明抢
cck_my 發表於 2011-3-5 10:10 AM
無無無... 邊有咁事呢... 所謂兄弟幫... 有錢就幫嘛...  
出埋刀添
cck_my 發表於 2011-3-5 10:16 AM
唔係... 呢d防身工具出黎行一定要有架......
作曰已過,高興的派錢就派.
今日有什么話題
tvbckbt 發表於 2011-3-5 10:21 AM
我努力左兩日... 都係一蚊都無...  
辉哥,救命呀
cck_my 發表於 2011-3-5 10:22 AM
健哥... 我黎保護你... 你走先.... 等我對付david... 有乜閃失係咁以比返.. 十零廿億安家費得啦....
HIDE兄会分俾你既,放心
cck_my 發表於 2011-3-5 10:27 AM
佢連影都無埋.... ...... 我地呢d... "累埋兄弟" 架苦主.......去邊到追數呀...
輝哥... [我要錢]... tvb$10000000000000000000000000000000000
其实用tvb$都可以买level架,你唔知道咩?
ckhooi74 發表於 2011-3-5 11:13 AM
多謝輝哥...
吹下水咪好.係咁升好易升天
jjwah 發表於 2011-3-5 11:16 AM
華哥... 幾時到你派呀..
我要钱
blueocean 發表於 2011-3-5 11:17 AM
喂喂喂... 肥仔.. 你個7億呢....