返回列表 回復 發帖
问下蔗~
wasimasterQ 發表於 2012-3-29 04:05 PM
失驚無神 夫子 嚇死佐。。。
有夫子护花就无问题啦
lhy92725 發表於 2012-3-29 04:55 PM
夫子泥菩薩過江啊。。。
君兒 。。你好。
貓借鼠圖。。。。
君兒 早晨。。。
君兒,早晨。。。
eee..!!同lhy張相一樣既

你唔系眼花,唔止1個。。。中有兩個翻版貓的。。。
愚人節快樂!
公仔箱 今天送了我一个愚人節大礼 !
廚房仔 發表於 2012-4-1 05:48 PM
發生咩樹大廚
1天没上来 今天上来就户口就被禁用了!
廚房仔 發表於 2012-4-1 06:12 PM
去重生院看看是什麼事?
重生院在那里?
廚房仔 發表於 2012-4-1 06:20 PM
負一分是乞丐级別,
想变回原始人,入戶口重生院,
進入戶口重生院的辦法 : 乞丐組別的會員 / 積分少於零 / 被禁言的會員須知
http://www3.tvboxnow.com/thread-689314-1-1.html

呢個是 www3 的 入口,不知你入到某?
但是我使用我地区伺服器進入戶口重生院进不到
廚房仔 發表於 2012-4-1 06:40 PM
http://www.tvboxnow.com/thread-689314-1-1.html

香港伺候器

新人提問區。。。找
甜甜柠柠 ,
... may I know 在什么情况,这种情况会发生,
... how we know that we post the wrong thing till our account been freeze,
... any warning to alert us, (sometime did read thru the rules & reg ...
fls125 發表於 2012-4-1 09:02 PM
I never get my account freeze, but warning two or three times by 2 big mods.  Then some points deductions.
Account freeze can unfreeze, if more serious case freeze IP address, then really...

Sorry 君兒,因為打中文很慢喔。。。
早晨 君兒。。。fls。。。。
呢度唔可以用呢種盒子裝食物的。。。。
小輝輝?
我剩係見到你有好多$$

見吾到邊到有寫你係邊區版豬
君儿〞 發表於 2012-4-3 06:38 PM
眼中只系睇到錢。。。