返回列表 回復 發帖
被人拉去好遠ge地方團練。。。。啱返。。。沖涼訓覺。。。。
聽日見。。。
啱d返來。。。。

哈哈。。。啱返來。。。
香港打風呢度熱到爆。。。。
偷閒返來睇下。。。。

由 #82060 開始回覆。。。。
檸姐早晨

allo 發表於 2014-9-12 07:44 AM
allo good evening
Lemen Sweet Sweet  ~ Good Morning
& 各位早晨
Good morning, sweet sweet 125.。。
檸姐早晨,今日幾點返黎啊
貓姐 早,今日可能9pm返。。
佢寻日練到太累要训多陣.
掌門人 練功唔會累,累就要休息。
凍檸姐早晨
KK good morning
檸姐 早晨
ChanSir 早晨
甜檸檬小姐早安
路人甲  
甜檸 下午、晚上好!! 周末快樂!!
Grace姐  good evening。。
甜檸姐姐週末好啊!
開來兄  早晨
天枰座 Cafe
咬匿名。。。
... Since when the cafe been change name ~
When I was in the Libra mood。。。
EEEEE, 改左名
系。。。車版光臨。。。
libra cafe

not libra can come in ?  
What zodiac you? huh?
檸蒙cafe執咗???
換咗新老細???
換湯不換藥
Cafe比酒館搶左好多生意,E+換左老闆,不過仲係檸檸打理
系,Cafe呢排都係半休息狀態。。。
Lemon or 天枰 都系 Cafe。。。。
可能出售豬油食品!
哈,要吃豬油自己炸啦。。。安全d。
點解一定要天瓶座點解唔可以係獅子座或者處女座都得
你系?
改左個好名!!!
Yes
你唯恐天下不亂噢
小強惟恐天下不亂嘛。。。
檸姐姐好。。。
eq妹妹,多地返來啦
Good Morning Lemon Cafe~
QQ dive alot lately。。。
柠姐係咪有特別原因要改名呢? 有助啲姻緣順利啲? 純粹八下, 無話一定要答, 不過答咗姻緣會更加順啲
pknoface 發表於 2014-9-18 10:01 AM
撞鬼你,亂噏。。。想換咪換咯。。。
halloween 到啦。。。你又可以扮鬼扮馬咯。。。
東森氣象主播王淑麗
2 hrs ·

大家早安,走了海鷗,另外一隻更大的鳥"鳳凰"來了,凌晨2:00形成,對台灣影響程度要好好觀察了~~~

今天的天氣還不受"鳳凰"任何影響,高壓仍強勢,各地仍晴到多雲,紫外線毒辣,午後雷陣雨今天更少,偏重中南部山區。今天的溫度還是很熱,今高溫北部33-36度中部34-35度南部33-35度東半部33-34度。

而"鳳凰"颱風目前距離台灣1300多公里,將走到呂宋島附近北轉朝台灣東部海面北上,而鳳凰到時候距離台灣的遠近自然就牽動對台的影響程度。如果高壓減弱快,早點北轉影響就小,但高壓減弱慢,晚轉就會離台灣較近,影響程度就大,發布海上警報機率就高,甚至更近的話,就連陸上警報都有可能發布,因此這兩天都是重要觀察期。

由於周五傍晚入秋第一道鋒面就要報到,不僅北部東半部愈晚雨愈明顯,周休東北季風加上旁邊有個鳳凰颱風,季風+外圍雲系影響之下,周休假期全台有雨,其中以北部東半部雨多明顯,當然降雨程度端視颱風距離遠近而定。

另外九月以來溫度居高不下,連飆破高溫記錄,這種動不動就34、35度高溫,甚至37度接近38度不尋常的溫度,在週休也會明顯下降轉涼,尤其北台灣,這週休高溫僅29、30度,中南部早晚也有涼意,白天還是熱,要開始注意日夜溫差了~~~
即係無機會
边个話? 你無听呀貓貓話海鷗都吹唔走个檸檬咩?  如果唔係練到至高境界, 一早就冇咗影咯.
pknoface 發表於 2014-9-18 12:04 PM
呢度24小時唔熄燈ge。。。。
呢度就來4年,維持一個帖唔容易,掌門仲未有咁ge心態咩?
仲有兩個版就睇住,時間要分配咖。。。
天秤座cafe?so 傾咩?
minyilong 發表於 2014-9-18 05:54 PM
咩都傾。。。歡迎你來吹水。。。。
天秤的責任感很重,有時寧可委屈自己,去保全家人和朋友;天秤很雞婆,對自己在乎的人會像個阿媽一樣嘮叨個不停,語氣上卻包含心疼;天秤對自己很腹黑,自己有委屈和困難,不喜歡麻煩別人,不會主動尋求幫助,總喜歡死撐到底。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
lemon sweet sweet ~  wake up lah .... wake up .... u been sleeping from weekend till today ~   ....
fls125 發表於 2014-9-22 08:26 PM
I not sleep through the weekend lah...... How are you fls125?
檸姐晚上好。
pknoface 發表於 2014-9-22 08:01 PM
好早晨, 掌門人。。。
天枰座    還有生肖呢  
km8000 發表於 2014-9-22 07:31 PM
又想講咩啊?