返回列表 回復 發帖
甜檸姐姐傍晚好!
巧開來 發表於 2014-9-22 05:55 PM
來來傍晚好。。。。
凍檸姐早晨
tvbkk123 發表於 2014-9-22 11:31 AM
KK good evening。。。。
檸姐未返哦
lhy92725 發表於 2014-9-22 10:37 AM
俾鳳凰搞到冇週末,報錯,台北根本冇事。
甜檸 早晨!! 新一周快樂!!!
gracechanstuart 發表於 2014-9-22 08:56 AM
Grace姐,輪到妳星期一啦。。。早晨。
去了沖檸檬茶
Pedestrian_A 發表於 2014-9-20 04:55 AM
路人甲。。。晚上好。
我唔飲酸嘢ge。。。。
檸姐早晨

allo 發表於 2014-9-20 07:06 AM
allo,星期一早晨。。。
檸姐 早晨
chan200308 發表於 2014-9-19 05:20 AM
ChanSir 晚上好。。。
歡迎灌水
Anonymous 發表於 2014-9-19 05:49 AM
英國匿名。。。。
應該練緊工,今早超好北風
lhy92725 發表於 2014-9-20 09:57 AM
颱風天氣場唔好,冇得練。。。
應該冇漏人掛?
檸姐晚上好
台風走了吧,好似話去浙江了
lhy92725 發表於 2014-9-22 09:18 PM
南部比較影響多地。。。。早都走佐咯。。唔走賴死咩。。。
5系吹左去天枰座度吗?
檸姐D氣功頂住
lhy92725 發表於 2014-9-22 09:58 PM
粒版咁妥當阿? 系咪想試下台風d味道?
一覺睡醒,第十七號颱風"北冕"形成了,目前看來朝日本南方海面機率高,對台灣暫無威脅。

今微弱鋒面通過,水汽增多,北部、宜蘭、花蓮上半天陽光仍露臉,局部偶有零星短暫雨,中南部天氣多雲到晴,紫外線強要加強防曬。今天主要降雨仍以午後雷陣雨為主,今北部、東北部以及花蓮的平地山區有午後雷陣雨機會,中南部則是偏重山區近山區,局部對流旺盛,仍要注意有較大雨勢發生機會。

今也因為微弱鋒面影響,溫度沒那麼熱了,今高溫北部30-32度、中部31-32度、南部31-33度、東半部30-32度。

明天氣也是受到微弱東北風影響,不過水汽上會比今天少,天氣最好最穩定的就是周休假期了,都是晴朗好天氣,但溫度也會高一些~~~
溫度沒那麼熱 但仲系 30-32度。。。
Cafe 早午晚。。。。

ChanSir  Henry  路人甲  Master271  fls妹妹

Kb 大大  貓姐  武當Ken  allo爺  小強叔  咬咬  ADTVB  開來。。。。

AD - Sorry didint noticed you showed up tim。。。

Master271 - 5500頁歡迎來報到。。。

Kb 大大 睇短信啊。。。

Fls - someone I will have more time to response to your cute post。。。。
其他朋友多謝你地對Cafe 支持。。。。唸到自己成日失踪都唔係幾好。不過呢排除佐練功仲有系氣功office 度上班半日。。。
檸姐早晨,做咩要去氣功班做行政工作啊?
lhy92725 發表於 2014-10-1 07:50 AM
都係d瑣碎嘢,不過有時可以偷師。。。