返回列表 回復 發帖
你親身上陣?
XSL5xoNJRX0
Pedestrian_A 發表於 2014-10-3 10:01 AM
我睇完呢個說明會就報名了。呢套功系 11分鐘 。。。
甘早?我啱返黎之哦
lhy92725 發表於 2014-10-3 10:07 AM
咁咪陪多一陣咯。。。
呢排得閒佐甘多啊
lhy92725 發表於 2014-10-3 10:13 AM
時間系偷出來d。。。 來呢度就梗系有第二度沒顧到。
我鐘意做瑜珈,做完好舒服!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-3 10:15 AM
做瑜伽行唔到筋絡。。。調五臟。
甜檸點可能係我阿媽!! 係就正囉!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-3 10:19 AM
點正。。。我無咁大ge女wor。。。
檸姐真是天性豪爽不拘金,好幾次獲得獎金,總會轉派給其他朋友.佩服佩服!!
chi54haw 發表於 2014-10-3 08:28 PM
不是真錢大方一點無所謂。。。
你話檸檸是天生豪放女
飲得檸檸奶奶多,要出聲幫下佢
Anonymous 發表於 2014-10-3 10:41 PM
分少一分
你就想分少一分,唔使計帖匿名都會有。
Cafe 早午晚。。。
Cafe 早午晚。。。。

125 - Happy Monday,have some breakfast first。。。。
allo - 影像達人一名。。。
ChanSir - 我冇名嘅 - 補上了。
掌門人 - 點解你個簽名可以咁鬼長 - 我都有限度咖,簽名無用字體顏色接連就可以寫多d。
貓姐 - 父親都可以有童真嘅 - 掌門系老頑童真。。。
Andy.y - 早晨,把錢存銀行吃利息啦。。。
Grace姐 - good evening,又整d咩好吃噶。。。?
周匿名 - 記得派埋比揍BB匿名 - 呢度冇特權,要tvb幣一定要來報到。
路人甲 - 天枰座 Cafe 改名為 天枰 Cafe - 哈,越簡單越好
開來 - 早晨,每天來水區報到好有心。
happygo - 早晨,好久不見了。
粒爺 - post 甘多糧食,打到來啦。。。?
咬匿名 - 唔好系度攪攪陣冇幫襯。。。。
月妹妹  - 早晨。呢排妳得閒喔。。。
貓E生 - 早晨 - 佔Cafe? - 邊個要我雙手奉上。。
QQ - see your post you in good mood wor。。。
言爺 - 順便分簿佢哋嘅 - 睇來你都有爬帖喔。。
小強叔 的 寫照 - 舊既唔去,新既唔嚟
細既唔散,大既唔聚
Nikon-d7000 - 歡迎報到
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
唔知有冇漏佐邊個呢? 怕怕。。

有人棄權啊。。。。
聽日見。。。
QQ  good morning
Andy.y - 樓主and各位早晨!銀行好似只可存款不能提款呢! - 可以的,試試提1元。。。
貓姐 - 檸姐果邊秋涼少少未呀,我呢邊早晚開始有少許北風了 -開始 涼啦。。。
craig168 早晨
Henry168 恭喜 天枰 Cafe 四週年! - 多謝生日金。。
路人甲 早晨
mycheung。8 - 早晨
咬匿名 - 冇野搞幫乜親 - 搞棄權。。
ccw-james - 原來 天枰 Cafe 不經不覺到四週年!
恭喜! 恭喜! - 謝謝 早晨·
來來 - 原來這版已到四周年了,恭喜甜檸姐姐!- 謝謝
KK - 早晨。
粒粒 - 四週年左, 时间过的真系快 ! - 你都註冊5年+
掌門人 - 老周想搞亂檔。- 你唔好跟老周,佢系水區有職位又系vip,有屎就系你死先。。。
ChanSir - 就嚟30個人, 車車都唔夠你利害 - 唔係ge,活動性質唔同,我懶計帖。
周匿名 - 就黎返工,飲緊咖啡 - Happy Monday。
貓E - 邊個周公子 - huh?腳退化遮,連腦都退?
Grace姐 - good evening
Allo - good evening
26 人 ÷ 1000000000 = 38461538
齊頭 38800000.。。多謝大家捧場。
甜檸 早晨!!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-7 07:23 AM
Grace姐 早晨 - 我 都要出門了。
多謝大家對Cafe的支持。。。明年再玩過。。。
如有漏佐,請pm我或在Cafe留言。。。
tvbkk12325 秒前TVB 38800000 元
積分轉出
ccw-james48 秒前TVB 38800000 元
積分轉出
mycheung.81 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
craig1681 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
HENRY_1682 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
nikon-d70002 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
金石良3 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
wasimasterQ4 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
CC5174 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
lilitan0085 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
happygo285 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
巧開來6 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
chan2003086 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
chowold27 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
chi54haw8 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
hkdog19978 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
timmaxsing9 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
allo9 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
lhy9272510 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
Pedestrian_A10 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
lckiong11 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
o0月11 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
gracechanstuart12 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
km800012 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
Andy.y13 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
fls12513 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出
pknoface14 分鐘前TVB 38800000 元
積分轉出