返回列表 回復 發帖
哇,檸姐啊
yxx01 發表於 2014-11-13 02:47 PM
哇,羊叔叔啊。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
呢只是綿羊噢 ,應該整只山羊
lhy92725 發表於 2014-11-13 02:54 PM
不關我事,系貓姐。。。要睇你廬山真面目。。
路人甲,唔訓? 仲 jetlet?
遲啲jetleg
跟住jialag
lckiong 發表於 2014-11-13 04:52 PM
你英文叻啦。。。
甜檸姐姐傍晚好!
巧開來 發表於 2014-11-13 05:27 PM
開來,晚上好。。。。
加拿大做咩要羅王子個名做城市名啊
檸姐呢個時間未使煮飯啊
lhy92725 發表於 2014-11-13 05:32 PM
出去吃鐵板燒。
到我做咩? 我走啦。。。
時代在進步,腦袋要跟得上時代

打火機出現,火柴消失了。
計算器出現,算盤消失了。

CD出現,磁帶消失了。
手機出現,BBC機消失了。

數位相機出現,膠卷就沒市場了。
電子商務,直銷的出現,傳統生意萎縮了…

智慧手機4G出現,回家不上電腦了。。。
微信line 的出現,簡訊沒人發了!

不是我們奪走別人的生意,
而是我們更加懂得接受新事物!

世界一直在變,你不主動改變,終究會被世界改變!
因為宇宙唯一不變的就是∼∼變!

Cafe 早午晚
貓姐  路人甲  來來  言爺  ChanSir  Allo  Grace姐  掌門人  KK  粒爺  匿名
多謝甜檸評分!!!
Grace姐 放d圖片系每日貼圖我都會不定期派錢噶,雖然不多。

粒爺 (我牙痛不好拿呢d嘢來引我)
咩黎架
點好法
咪沙爹魚咯,香香脆脆。。。
有奶奶喝未?
台灣有林鳳營的牌子任飲唔嫐。。。
呢輪冇落雨, 檸姐可以出去練功 唔會返黎架啦。
尋日好天到到到到。。。。。聽大師姐講功。
只想告訴你這裡很多人有投票權
系提名遮,未投票。。仲有不好拿分身來搞啊。。
柠姐今日台灣落雨咩? 咁錯當返黎行下既?
pknoface 發表於 2014-11-24 09:40 AM
Sunday night 喔,掌門人又咁錯當?
多謝檸返嚟自己屋企~
lckiong 發表於 2014-11-24 10:00 AM
咩意思?
我盡量日日系屋企,只係冇留下腳印遮。。。
輕功就冇,練腳要綁沙袋。
Cafe 早午晚。。。呢度 10咯。。。又是

Cafe  早午晚

Grace姐,尋晚將妳加入 自然風景區陳列室
哇,鬼死咁多。。。搞到成 11點,衣家要飲 coffee 提神。
咁你地會問一早唔係飲 coffee ge 咩? 唔係噶,我練功前唔飲。
今朝唔飲好次出唔到門。  Bye。。。