返回列表 回復 發帖
柠姐姐几时来槟城?我请你吃新鲜果王。。哈哈~
wasimasterQ 發表於 2012-8-27 06:00 PM
一言為定。。。。
我带你去呢档。。。个老细几好人。。。吃过包你讲一流~

http://www.kwongwah.com.my/news/2012/07/05/12.html
wasimasterQ 發表於 2012-8-27 06:04 PM
我5月返沒榴蓮吃。。。。榴蓮頭沒幾多。。。
MasterQ....today so early ar.....
我出佐街啦嘛
在公司吾使吾饮三支500ML甘夸
lhy92725 發表於 2012-8-29 02:09 PM
飲咁多揾廁所揾死人。。。。
哈哈。。甘你可以去茶室买d野饮蔗。。。都叫左你去饮杯咖啡吃个蛋塔先返公司咯~
wasimasterQ 發表於 2012-8-29 02:21 PM
你自己蛇就好啦。。。。教壞貓貓。。。。
計我話吃完咖啡蛋塔直頭返屋企就得啦。。。
一次厕所都吾使去,你就可以想象我D汗出得几犀利啦
lhy92725 發表於 2012-8-29 02:47 PM
ORZ 咯。。。。
貓姐 頂佐來做啦。。。。
DDQ  good morning。。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
或許..
某些故事的人事物..會漸漸消散在時間裡..

但..總會有一些痕跡深刻在心底..
那些糾結的感受..或許已能面對..
曾神傷的..還會帶著點遺憾..
曾美好的..還是嘆時間太短..
前幾天收到一張舊照,被埋的記憶頓時被敲開。。。也不知要罵還是讚
ob 爷早晨啊~。。。今日好吗??

Good Morning fls125~...happy merdeka~..got go celebrate r u??

柠姐姐~是好定吴好ge記憶啊??
wasimasterQ 發表於 2012-8-30 09:32 AM
記憶唔會100% 好或唔好。。。好唔好都沒得返轉頭啦。。。
MasterQ  早晨。。。夜嘛嘛放歌。。。。
夫子 早晨。。。
Happy September~ 不自不觉。。。九月份咯。。。好快又一个月过左~
X8UCq8aqwTo ...
wasimasterQ 發表於 2012-9-2 04:17 AM
Penang Boleh
早晨  MasterQ。。。。
Good Morning DDQ - another week ahead。。。。