返回列表 回復 發帖
没计啦,呢两日病鬼咗,次次都miss咗大茶饭!
听日仲有没啊?
katak87 發表於 2011-7-6 05:42 PM
可遇不可求。。。。
粒粒,KM。。。。
唱大戲呀你地?
咦...原來檸仙豬響度
go2david 發表於 2011-7-7 03:06 PM
我唔響度你地坼屋都敢制。。。。
Old gold not sleep ? Continued with the Euro market?
Everyone here to play with Lemon
lemon appears in worldwide
www. lemon . tw
Lemon means not good in the real world....
I want to get more $
masuiy 發表於 2011-7-7 03:53 PM
40帖x3000. 到60帖再來報數。加油。
masuiy 25 秒前 TVB 120000 元  積分轉出
good thank you v much
evolutionrx 發表於 2011-7-7 05:36 PM
250帖x3000tvb幣. 270帖再來報數。
evolutionrx 10 秒前 TVB 750000 元  積分轉出
新人又o黎報到係咪有錢派?我要大份d
Cobra-kk 發表於 2011-7-7 09:21 PM
沒大份D,一 帖3000蚊。。。。
20帖 - 加油。。。390帖回來報數。。。
Cobra-kk 4 秒前 TVB 60000 元  積分轉出
新人再o黎報到係咪有錢派?我要最大份
go2david 發表於 2011-7-7 09:41 PM
10點la,仲唔閃?拿勤工獎咩?
等你俾
go2david 發表於 2011-7-7 09:47 PM
David 哥 幾時玩派錢?
2009 -1-3  vs  2009-2-14
我新過你wor。。。。
又係我新人o黎報到呀我又o黎拎錢喇錢~~錢~~錢~~錢~~錢~~:016:錢~~我要錢呀~~~
唉~~真失禮
發完癲早d訓 ...
Cobra-kk 發表於 2011-7-8 03:12 AM
獎勵130帖 - 500帖。。。畢業了。。。
Cobra-kk     5 秒前     TVB 390000 元         積分轉出
我是新人,這個論壇真的很棒....
丫sam 發表於 2011-7-8 09:46 AM
獎勵20帖 - 40帖以上回來報數。加油。
丫sam     1 秒前     TVB 60000 元         積分轉出
感謝大大的幫助
希望大大順心如意賺大錢
感謝大大的幫助
希望大大順心如意賺大錢
丫sam 發表於 2011-7-8 09:51 AM
小小意思,繼續加油。。。。