返回列表 回復 發帖
大家好我入黎昆水吹既!_!
KIM070989 發表於 2011-7-18 04:00 PM
獎勵40帖 - 60帖以上回來報數。加油。
KIM070989     1 秒前     TVB 120000 元         積分轉出
Orchid G公公 - 參埋一腳。。。。
雀爺 - spider also eat bird D
超級香甜檸檸姐姐  好  
蜘蛛無吃到你咩?
我是新人
civicboy1969 發表於 2011-7-18 05:10 PM
仲玩,唔幫你通緝雀仔咖?
雀仔 escaped ,Civicboy can find nowhere
orchids 發表於 2011-7-18 05:15 PM
Escape no use - only one dollar reward, no one wants to find him....
  說是新人就可以了?
414 發表於 2011-7-18 05:55 PM
獎勵50帖 - 70帖以上回來。。
414     10 秒前     TVB 150000 元         積分轉出
我也是新人
go2david 發表於 2011-7-18 06:00 PM
唔系哇。。。。你簽名?
物來咖?咁暴力。。。
捉唔到照撻可也=無影撻=老屈
go2david 發表於 2011-7-18 06:06 PM
無眼睇呀。。。。
钱钱钱钱  人人要钱多。。。。lalalalala

i want money
gwei5163 發表於 2011-7-18 06:13 PM
拿1/3來贊助。。。。唔該。。。。
早晨wor KM,咁早。。。。
新人聊天新人報到~今天又是沒下雨~
好熱喔~

happy721022 發表於 2011-7-19 08:24 PM
今天颱風打亂日本的航機。。。。
檸仙今日派左水未?
go2david 發表於 2011-7-20 05:37 PM
好不正常。。。。一個都沒來拿錢。。。。。喂,不是說你們幾個哦。。。
I have no money too... can I join!?
我也想試試參加!!
大家好, 我叫艾麟, 多多指教! :)
請你們20帖再回來這裡,wfle - you only have 13 posts
艾麟 - 你只有9帖。。。
加油。。。。
Km- wfle -醒埋呢個。。
成功了!! :P
艾麟 發表於 2011-7-20 10:32 PM
獎勵20帖 - 40帖以上回來報數。加油。
艾麟     2 秒前     TVB 60000 元         積分轉出