返回列表 回復 發帖
我睇吾到你头像,你个头像系咩黎架
为咩佢是翠儿啊
系Tweety 一隻黃色雀仔。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
貓姐,早晨。。
睇兩只貓講到好熱鬧咁,有過年氣氛wor。。。。
Vanda and chowchow, 我住呢度都有Costco。。。。好
HK临近圣诞真是好有气氛架
尤其今年好近农历年
貓姐早晨,呢度商場都轉佐農曆新年的裝飾。。。。
198 -
沒 縮縮 粒粒 貓貓, 吹水區到家陣之得198帖。。。。
美國的物價比加拿大平宜很多很多...甜檸姐住在哪裡?
vandas 發表於 2011-12-27 12:03 PM
Taipei - Costco Taipei is the most profitable branch according to Costco survey.
无猫,猫要爬墙,黎吾到
雀仔帮忙睇下有无高层做野
lhy92725 發表於 2011-12-27 09:39 PM
系未北韓有人 風光大葬 ge 原因呢?
...龜速...咁我次次回帖; 打錯字 back space 時 個cursor會停留不動十幾秒, 是跟公仔箱的server有關啦?
vandas 發表於 2011-12-28 02:53 AM
If you know 漢語拼音 you could download google pinyin.
貓貓升級做 公爵
貓姐,唔好爬啦。。。。休息下啦。。。。
貓姐 早晨。。。。
今日仲使爬某?
身手了得。。。

悲悲,你系男or女? 翠兒系男仔來咖。。。。[img][/img]
邊個係悲悲呀....檸姐?翠兒係男仔?搞到我頭都 .....
mr2907 發表於 2011-12-29 08:06 PM
Misery = 悲悲。。。。