返回列表 回復 發帖
Ricky你用 迅雷?以家都唔錯。。。有 95kb。。。
I will leave the pc on....
我見妳幅圖是用UTORRENT嗎??
ricky867 發表於 2012-8-4 11:19 PM
haha ask the same question at the same time.  我用 Bitcomet.
肥藍爆走計唔計...
除這之外無咩發生..
都是在討論BT的問題~
ricky867 發表於 2012-8-5 08:21 AM
跑得很快。。。。。
可能會post在韓劇處。。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
柠姐追紧NCIS啊?呢套剧我中意
lhy92725 發表於 2012-8-5 08:36 AM
有睇d沒睇d 所以想收集成套。。。。
唔好睇 Final Break。。。就唔會破壞結局。。。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Final Break 未睇~
wng86 發表於 2012-8-5 12:12 PM
睇佐好 upset 咯。。。。尤其對女性來講。。。心都la埋一gao。。。
酒館遊戲意見獎勵, 不開名, 你地自己check PM, 收到幾多萬全根據大家比嘅意見是否獲得採用, thanks again

時間支出操作11
2012-8-5 12:16 PMTVB 500000 元積分轉出10
2012-8-5 12:16 PMTVB 500000 元積分轉出09
20 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-5 12:18 PM
多謝車版。。。
講笑咩
邊有钱嚟换     
pizza999 發表於 2012-8-5 06:30 PM
你每日利息換到 267功勳ge。。。。
酒館  早晨。。。

休息時間

好攰喔!我又返嚟啦~!
viento 發表於 2012-8-8 06:45 PM
Its only 3.45am your time.....
我 用 buffalo and Transend
呢個話有防震功能~

wng86 發表於 2012-8-8 09:07 PM
呢果好次500G。。。。因為我朋友调出Taiwan,她又不懂dl,所以我就送了她這個滿滿的港劇。。。
Lemon姐姐,晚上好啊。。。。
icy97 發表於 2012-8-8 09:12 PM
Icy 貓仔。。。
好有米喔~

整個harddisk送嘜俾人~
wng86 發表於 2012-8-8 09:14 PM
好好的朋友,而且我很同情他們被調到 Takajisthan (spelling 不懂)。。