返回列表 回復 發帖
樓王, 你對於遊戲8有咩意見呀?
blacker14tt 發表於 2012-8-13 11:22 AM
等d人對 暗樓 又想又怕 就成功啦。。。
我嘅係揀卡gu wor, 揀倒咩都唔知道, 不過可以考慮加"暗屬性", 嚟影響最終得到嘅獎金數目
blacker14tt 發表於 2012-8-13 11:28 AM
你的 卡 都有咁ge影響。。。
Lemon姐姐,你好啊。。。。
icy97 發表於 2012-8-13 11:35 AM
貓仔,呢個時候見到你?  我要出去。。。
因為有新奖金入抵銷咗負数变番正数但结果係錯嘅
ob51330 發表於 2012-8-13 12:00 PM
今早我沒派錢作怪 你已經唔係 負數啦。。。。
尋晚 你 TVB: -1338234 元, 存款: 441710767 元, 寵物轉帳幣: 3 元, 功勳: 152346 點
今早 你  TVB: 18661766 元, 存款: 441710767 元, 寵物轉帳幣: 3 元, 功勳: 152346 點
我派佐  TVB: 23763673 元, 存款: 441710767 元, 寵物轉帳幣: 3 元, 功勳: 152352 點
这是因為咋晚我糸一督屎高版轉來二千萬奖金減去負数就= 18661766
ob51330 發表於 2012-8-13 12:15 PM
尋晚我就想提醒你 keep the bank figure negatives as it is...don't do any more transaction until problem solved.
C兄派           3338333
本人轉出   -2000000
Balance   -1338333  这負数是錯的
这已经很明顕还用什么解析,難道我作弊.
算了,多謝海姐及拧姐幫忙,这个bug 吾改始终日後出問题.
算我倒霉. 繼续 game 8 吧. ...
ob51330 發表於 2012-8-13 12:51 PM
多謝拧姐幫忙 - 我只是幫自己,擔心 過賬給你的數目不是你收到的。。。咁我咪大鑊。。。。
早晨 車版。。。。
車車。。。。生日快樂
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
嗯~对阿
yeenan 發表於 2012-8-14 11:24 AM
Yeenan from Sabah?  唔知點解我會咁問。。。
我住沙巴~
yeenan 發表於 2012-8-14 11:28 AM
嗯~对阿
yeenan 發表於 2012-8-14 11:24 AM

Yeenan from Sabah?  唔知點解我會咁問。。。
Yap, I was right。。。
你点知?
yeenan 發表於 2012-8-14 11:31 AM
你以前有去過 Cafe。。。。。
純德國人定混血兒~~
ricky867 發表於 2012-8-14 11:32 AM
HIDE 版 咩 唔敢講。。。。
記性真好~~
ricky867 發表於 2012-8-14 11:32 AM
Very long time ago.....
您屋企810頁#12143
HENRY_168 發表於 2012-8-14 11:36 AM
你仲恐怖啊。。。點揾咖?
最多我自貼啦

HIDE 發表於 2012-8-14 11:38 AM
我爆笑啦。。。。