返回列表 回復 發帖
靚嘢喔

都應該唔關事既,可能唔小心按錯

試開文件夾   ---》  SD\tencent\MicroMsg\Download
或  SD\tencent\MicroMsg\xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx,《----內裡有好多頭像、附件文件 ...
lckiong 發表於 2014-8-25 11:43 AM
有幾靚,買貴佐,系 US買 150美金,今日 offer 到 118. 我買 240美金,肉都痛。
用什麼牌子和型號手機 肥檸媽
km8000 發表於 2014-8-25 01:29 PM
你敢出來咩?  俗語說  處暑  處暑  熱死老鼠 呀。。。
老鼠系米识得点帮人啊
lhy92725 發表於 2014-8-25 01:49 PM
知鼠莫如貓啦。。。
就咁講好難幫你,你咩牌子,咩型號?
perfectman 發表於 2014-8-25 04:16 PM
多謝了。。。。其實除佐幾段錄影其他都可有可無。。。

我用ge系 S3 遮。。。
S3, D野係唔係預設儲存落SD咭?
以我所知,好多Samsung機死scandisk嘅SD咭

如果係死SD咭
換張Samsung嘅原裝SD咭啦
貴些少,但甚少死咭
perfectman 發表於 2014-8-25 05:06 PM
有一張 external SD card 裡面的資料沒事。除佐音樂。
就系因为热,所以先四围腾出来揾地方抖凉
lhy92725 發表於 2014-8-25 05:05 PM
早晚真系有涼d,宜家 86F - 30C度。
小強叔又聽過 125妹妹?
咩鬼馬chek?咁稀客到梗要浦頭ge,我本來都打算今晚出現噶。
我都避開下先。
Cafe 早午晚。。。。
仲有幾日,你地有冇去 有獎寵物投票呢?  
粒爺。。。。特別贊助wor。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
要贏tvb錢就要猜邊只狗可以勝出,自己中意ge可能在3名以外。
言爺對呢個遊戲規則特別心水清。。。每次都猜到頭貳叁名。
http://img-cache.cdn.gaiaonline.com/9da4d98b6632947030076493267480fa/http://img.photobucket.com/albums/v302/suika-tamasii/429777zo2912lr15.gif Morning Lemon Sweet sweet

~ 没有杯子……咖啡是 ...
fls125 發表於 2014-8-27 10:14 AM
choose one。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
貓姐 最佳支持者。

Cafe 早午晚

貓姐 小強叔  匿名-125  匿名 VIP 125妹妹  allo  ChanSir  Grace姐  亂噏  KK