返回列表 回復 發帖
祝檸姐&大家中秋節快樂 ... $ 满左
goldmonk 發表於 2014-9-8 09:55 PM
既是唔要啦。。。。
點解冇加分既
Anonymous 發表於 2014-9-8 10:13 PM
冇臉人系冇得加分ge。。。。
甜檸 晚上好!!

多謝中秋獎金!!
gracechanstuart 發表於 2014-9-8 10:13 PM
Grace姐  早晨。。。
我要聽晚之返來睇呢個帖啦。。。。

Cafe早午晚祝大家中秋節快樂
在這中秋佳節以下朋友可平均分享800000000tvb幣
每人可分享 47058823tvb幣

E 生
Kb大大 - 唔計
粒粒版 - 棄權 (是不是好消息?)
allo
路人甲
ChanSir
Grace姐
125mm
yan1111
貓姐
亂噏掌門人
小強叔
詠春KK
鼠爺
Vandas
zemi
來來
咬匿名
周匿名

金版 - 棄權

chowold21 分鐘前TVB 47058823 元
積分轉出
rrliew1 分鐘前TVB 47058823 元
積分轉出
巧開來2 分鐘前TVB 47058823 元
積分轉出
zemi2 分鐘前TVB 47058823 元
積分轉出
vandas3 分鐘前TVB 47058823 元
積分轉出
km80004 分鐘前TVB 47058823 元
積分轉出
tvbkk1235 分鐘前TVB 47058823 元
積分轉出
lckiong6 分鐘前TVB 47058823 元
積分轉出
pknoface6 分鐘前TVB 47058823 元
積分轉出
lhy927257 分鐘前TVB 47058823 元
積分轉出
yan11117 分鐘前TVB 47058823 元
積分轉出
fls1258 分鐘前TVB 47058823 元
積分轉出
gracechanstuart8 分鐘前TVB 47058823 元
積分轉出
chan2003089 分鐘前TVB 47058823 元
積分轉出
Pedestrian_A9 分鐘前TVB 47058823 元
積分轉出
CC5179 分鐘前TVB 47058823 元
積分轉出

早午晚,

果然系豪爽
lilitan008 發表於 2014-9-9 08:27 PM
也算系Cafe 10月6號 4週年le。。。。
多謝凍檸姐
tvbkk123 發表於 2014-9-9 08:35 PM
KK 系富豪,也派唔少。
比吉隆坡熱。。。。

多謝檸檸奶奶,呢排飲得奶奶多,有D厭。要學下人潛水,飲下海水。
10月6號會返黎同你再飲奶奶。拜拜
你一向都潜紧水架
lhy92725 發表於 2014-9-10 11:26 AM
呢度d人都係自來自去ge 啦。。。。。不過10月6號呢度沒嘢搞。
哎呀,原來漏佐 allo。。。。唔好意思。。

allo         4 秒前         TVB 47058823 元                 積分轉出
allo兄日日黎放下靓女同猫就闪
lhy92725 發表於 2014-9-10 01:55 PM
佢系呢度就放靚相。 Allo 的攝影功力已經到高高級。。。
多謝檸姐中秋節禮物~
zemi 發表於 2014-9-10 12:59 PM
zemi。。。。
Kb 大大  小強  KK  allo  掌門人  ChanSir  路人甲   Fls  粒粒版  咬匿名
Grace 姐仲唔訓?  Beauty sleep 啊。。。
Derek 版大。。。中秋節快樂喔。好耐冇見。。