返回列表 回復 發帖
Good evening Miss  & everbody
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
hi ...岩岩收市..可以黎浦下..
無野好食...雞異南瓜炒一丁...
你呢 ?唔返屋企, 冰箱應該收左好多隔夜菜飯= =?
再唔係落你細佬度食
今日又搵得果二千幾... : ( ...
Iamtall 發表於 2009-5-19 04:27 PM
Hello Tall Tall
我都好鍾意落佢細佬道開餐架
你有無落去試過呀, 真係好好味架
邊有咁好閒情自己煮呀,睇完市下午有2個半鐘無野做,落去食野又返家了..
賺咁少我都無感覺,不過不失= =...有時真係覺得自己炒來炒去都只係尋求刺激,如果有個家一定會生生性性...因為有家養就有寄託..
唔敢亂輸錢了~~
...
Iamtall 發表於 2009-5-19 11:34 PM
邊有死得咁易, 有排捱呀你
咪亂講嘢啦
你死咗咁我點算呀
下個禮拜同你食飯吖
到時再話你知星期幾吖
Fian. 發表於 2009-5-19 11:40 PM
如果唔嫌我阻住...我又嚟, 介紹 Tall Tall 比我識
無呀,下次得閒再去試啦....我都唔知係深水埗邊間...
其實miss 有冇打算搵夠,學細佬開番間餐廳.....請我黎做part time 洗碗~~再請仲仲黎做大廚,搵飛機黎收銀,主任做傳菜 (幻想中),其他角色待定..
泰國菜我想試下冬蔭 ...
Iamtall 發表於 2009-5-19 11:42 PM
傳菜....起菜我就識
我都好掛住MISS架
呢排除左工作忙之外~
仲忙去同異性溝通溝通嚕
Q爺 發表於 2009-5-19 11:43 PM
Hello QQ
仲以為你唔記得我哋添
估到你去咗媾女啦
有異性 冇人性
Fian. 發表於 2009-5-20 12:05 AM
Miss 妳錯喇
係有淫性, 無異性吖
Time to sleep
Good night Tall Tall
Good night Q Q
Good night Miss

唔怕,不過你要手寫同我溝通囉,驚你隻手仔會寫到麻脾...
Iamtall 發表於 2009-5-20 12:15 AM
唔洗驚, 我會帶埋手寫板嚟
講到淫~拍馬都追唔上你啦~淫人
Q爺 發表於 2009-5-20 12:15 AM
多啲上嚟呀, 今晚唔講住, 暫時放過你先, 下次先同你計
唔免強你~~
Iamtall 發表於 2009-5-21 10:45 PM
Hello Tall Tall
Good evening Miss  & everybody

哩句嘢咁心酸嘅
hi 主任....哈哈.
等miss 中和下d 酸性
你咁夜既?
尼兩日無上黎傾計
Iamtall 發表於 2009-5-22 12:15 AM
尋晚同 Miss 食飯, 返嚟見夜.........無開機
今日喺公司做到好攰, 係精神好攰.........
又見倒劍劍出 last post, 唔係好開心.....
追返嚟兩日啲 post 都諗住瞓嚕
我飲咗支大啤都好眼瞓
Fian. 發表於 2009-5-22 01:05 AM
咁就早啲瞓啦, 啱啱先好番, 何況未知清未, 多啲休息啦
Good evening Miss and all 舊既電腦終於瓜,所以無上黎幾日,依家攪掂啦 大家有無掛住我呀
寇仲~ 發表於 2009-5-22 08:02 PM
砌過部新架....幾錢呀
主任 好耐無見
寇仲~ 發表於 2009-5-22 08:20 PM
都係時候去飲奶茶喇