返回列表 回復 發帖
又蛇王
Fian. 發表於 2009-6-2 04:02 PM
係呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
而家好肚餓呀
Fian. 發表於 2009-6-2 04:10 PM
過嚟同妳食嘢吖
咁都幾快喎
Fian. 發表於 2009-6-2 04:04 PM
妳唔鍾意耐吖嗎
good morning everybody
小飛機 發表於 2009-6-2 08:57 AM
Hello 機機 幾日唔見你喇
出唔到使唔使我幫你呀
Fian. 發表於 2009-6-2 04:07 PM
唔好得把口喎
辛苦錢
散尻晒
Fian. 發表於 2009-6-2 09:08 PM
做咩呀
灰爆,今日大福個網頁load 唔到,累我輸鳩左錢...
如果唔係佢個系統係下午load 唔到我就唔駛輸2萬5千,同埋可以即刻改變...
不過好彩止蝕快,係臨尾收復番d 失地,最終只輸3650 , 今日本來嬴錢架..diu 佢個網今日唔知做乜 ...
Iamtall 發表於 2009-6-2 04:24 PM
Hello Tall Tall
聽日搵返 !!
Thanks !!
搵錢真係好辛苦,有埋承諾壓力又大好幾倍...
所以miss d 心情我好明白,輸錢時我心裏也要罵娘...
Iamtall 發表於 2009-6-2 10:24 PM
定係成日掛住 Miss 分心呀
你又知我大家樂食? 你都係大家樂食睇到個餐牌呀 = =?
你今晚又係課室留堂 ?
我頭先先同朋友一家人興祝佢老豆生日食飯,請咗佢地食大排檔...
你鐘唔鐘意食大排檔d 野架 ?
不過有d 好食有d 唔好食 ...
Iamtall 發表於 2009-6-3 12:10 AM
大排檔好呀, 因為可以食煙
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我要瞓喇
Good night everybody
Good night Miss
岩哂你 haha
不過果間大排檔仲有冷氣提供,唔駛捱熱 :)
Iamtall 發表於 2009-6-3 12:40 AM
咁即係唔食得煙啦
Anybody home ??
HERE :-)
Iamtall 發表於 2009-6-3 10:16 PM
今晚好熱呀, 你唔陪 Miss 整頭 ??
係呀,又落雨...
我想陪佢架,但驚阻住佢...佢唔鐘意人地阻住地球轉..
佢話佢整頭要整到十一點..我想上去睇佢都唔得啦,聽日仲要做野....又唔知佢去邊度整... ...
Iamtall 發表於 2009-6-3 11:32 PM
咁又係, 坐喺道都無咩做 x.x
熱到沖兩次涼都仲成身汗, 都係要早啲瞓喇 =.=
今日追唔追得番尋日嗰啲呀 ??
未追番呀,聽日先知...
坐係度唔係問題,我當佢係副畫咁欣賞...叫我坐十個鐘都得 :-)
我岩岩先沖完,衣家又流汗啦...無開冷氣,唔想開...除哂衫得番條底都仲好熱.. ...
Iamtall 發表於 2009-6-4 12:02 AM
睇唔出, 你氹人都幾叻 ^^
我開咗房部冷氣, 就瞓 lu