返回列表 回復 發帖
唔太鐘意開冷氣,我鐘意流通既新鮮空氣,忍無可忍時我先會開....
不過尼排都無咩風...
你衣家同你女友一齊住? 兩個 ?
唔係氹,我真係會咁做 :-)
Iamtall 發表於 2009-6-4 12:15 AM
係呀, 我哋一齊 12 年喇
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
wow , 細水長流既感情,我都想有...
你悶住佢出去滾,有冇覺得內疚 ?
Iamtall 發表於 2009-6-4 12:22 AM
呢個問題問得好, 亦好難答 !!
我有時會好內疚 ( 搵錯人嗰陣時 )
但有時又好享受 ( 當然係食倒好嘢嗰陣時啦 )
唔教壞你喇, 你當我同你講笑好喇 !!
wow , 細水長流既感情,我都想有...
你悶住佢出去滾,有冇覺得內疚 ?
Iamtall 發表於 2009-6-4 12:22 AM
我瞓啦, 下次唔好再喺道講啲咁敏感嘅話題呀, 比佢睇倒都唔知點算 !!
雖然佢唔會睇, 但都有小小心理威脅 !!
哈哈,我又唔係果種純品到三歲細路咁......
不過你又講得幾幽默,我笑了
你地各自財政獨立? 佢會唔會check 你戶口每隔幾日突然間無左幾舊水 :-)
向你興師問罪,你地衣家係咪一齊供緊樓呀 ? ...
Iamtall 發表於 2009-6-4 12:34 AM
我哋雙方都有共識, 空間都幾大 ^^
佢係百份百相信我嘅, 從來都無 check 我
有次喺 Miss 班房同佢講電話都無問題
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
ok ,sorry , 下次pm 同你傾 : )
早抖啦 ..have a nice dream
Iamtall 發表於 2009-6-4 12:36 AM
Good night
今日搵番條尾數 $22800
好辛苦呀....
Miss 今日有冇返課室定留家休息 ?
Iamtall 發表於 2009-6-4 04:18 PM
兒倚~~~~ Miss 無蒲過頭喎 ???
今日搵番條尾數 $22800
好辛苦呀....
Miss 今日有冇返課室定留家休息 ?
Iamtall 發表於 2009-6-4 04:18 PM
都話咗你尋日係唔專心啦 ^^
Hello everybody & Miss
Hi everyone & Miss
拍完拖返來,上來打個招呼
Q爺 發表於 2009-6-6 02:09 AM
好曬吖
任任尋晚去咗邊度浦呀
Fian. 發表於 2009-6-6 09:57 AM
班 friend 話好耐無聚喎.
咪出咗去食飯囉, 點知, 唔覺唔覺咁就醉咗喎.
跟住就邊道都唔洗去, 返歸
咁你飲幾多枝先會醉呀 ?
Iamtall 發表於 2009-6-6 01:33 PM
睇心情啦, 以前都仲好啲嘅, 而家越嚟越屎, 兩支都會醉 ^^
輸左場俾miss
好快輸第二場 同第三場/_\
Miss 太神啦,我以後唔敢輕視 :"(
sm me,有這麼扯嗎 ?
衣家去訓,仲有2場結果,miss 手下留情please :o
Iamtall 發表於 2009-6-7 12:02 AM
學人做莊, 未死過呀 ???
Good morning Miss & everybody
為左miss 先試下,我一d 都唔鐘意賭
:-)
不過點知miss 又咁西利,睇黎我擔心係多餘
你咁夜訓既?
你都睇波呀?
Iamtall 發表於 2009-6-7 06:06 AM