返回列表 回復 發帖
下半場 3:3  :o
唔係嘛,巴西咁唔掂既,咁都俾埃及追到
無啦無啦,要入多2球先嬴到,衣家己經 80 分鐘
仲念住上半場3:1 下半場入多2球 5:1 :-(
Iamtall 發表於 2009-6-15 11:38 PM
唔係雅 條過關點呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
morning everybody
小飛機 發表於 2009-6-16 11:30 AM
Good afternoon 機機
hello 淫淫
小飛機 發表於 2009-6-16 12:16 PM
好~~~~~~耐無碰頭喇
任任又偷懶
Fian. 發表於 2009-6-16 12:23 PM
等食飯吖
而家返課室
晏啲唔俾姨姨看住就見啦
Fian. 發表於 2009-6-16 01:00 PM
今晚搵妳食飯好唔好吖 ????
今日見到喇
小飛機 發表於 2009-6-16 02:14 PM
唔係季尾咩 ? 仲咁忙 ???
唔使返工咩主任
寇仲~ 發表於 2009-6-16 04:27 PM
好清閒吖
唔怪得約Miss食飯啦,
尋晚諗好唔好投訴埋果二個垃圾餅主。
寇仲~ 發表於 2009-6-16 04:37 PM
投乜鬼吖, 嘥時間得嚟仲未必煮得死佢哋嘅
留番啖氣暖肚好過啦, 何況已經唔係成日入去嘅 ^^
不過見倒嗰兩隻嘢喺大街人生攻擊嘅就記得噤緊急制
到時唔到嗰個 Fun Fun 唔做嘢, 睇吓佢有幾多個 a/c Ban ^^
唔怪得約Miss食飯啦,
尋晚諗好唔好投訴埋果二個垃圾餅主。
寇仲~ 發表於 2009-6-16 04:37 PM
到而家都無覆 , Miss 應該都好忙, 都係唔去喇, 唔想阻佢上堂吖
係呀,佢好忙呀,我放工去上堂佢都未知你想約佢食飯,講左俾佢聽先知~
岩岩返屋企,落左堂,一條友去左睇星空奇遇記,跟住又去食生牛湯河...咁又一日啦... ...
Iamtall 發表於 2009-6-16 10:34 PM
呢套戲.....我都諗住睇喎,好唔好睇呀
第二堂 ^^
要明白每個人都係獨立嘅個體, 會有唔同嘅個性 / 背景 / 思想.
欣賞對方嘅優點, 同時仲要接納佢嘅缺點.
幾好睇呀,夠科幻,不過最後唔明點解兩個自己係同一空間睇到會無事,仲大家認對方...
上次我睇左未來戰士2018 , 不過星空奇遇記仲好睇...
好鐘佢架飛船有傳送門既設計,可以成個人傳去一個地方... ...
Iamtall 發表於 2009-6-16 11:06 PM
同班舊同事傾緊 msn
今晚自修啦, 唔陪你住喇 ^^
尼堂唔算好難,都ok
我有野發問,有時對對方缺乏信心,應如何自救?
Iamtall 發表於 2009-6-16 11:18 PM
呢啲唔係對對方缺乏信心, 係你缺乏自信 !!!!
凡事樂觀啲啦, 只要你有付出, 就必定會有收鑊 !!
放鬆啲個人, 記住.......無私嘅愛, 身邊嘅人係會感受到嘅 !
Thanks You Sir !
Iamtall 發表於 2009-6-16 11:49 PM
撈橋撈橋 ^^
瞓喇 .... Good night
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Good afternoon Miss and all
寇仲~ 發表於 2009-6-17 05:29 PM
Hello 仲仲