返回列表 回復 發帖
部機呤左返黎..試 過 ok喎..1080P HD..
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-28 12:17 AM
咁"旬" .....睇住用用吓著火呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
講起姨姨仲能好笑
尋晚我同姨姨仲有會長同埋風紀去咗音樂堂
後尾姨姨隊大兩杯就叫咗上次佢話幾冧嗰個學生出嚟
咁仲要同會長夾埋話會長媾佢
不過佢唔受媾喎
咁嗰個 ...
Fian. 發表於 2009-9-28 12:18 PM
嘩~~~會長咁抵得諗呀....
話媾佢都不特止, 仲要唔受媾
嘟嘟嘟嘟......特別新聞報告,小飛機條野急性血管栓塞,依家入院進行通波仔手術,醫生話手術進行順利,應該可以再完全沖血,硬過條鐵,今晚八點用得  ...
寇仲~ 發表於 2009-9-28 07:10 PM
精品文章, 魅力 + 100
小鳳仙 話中秋間歇性苦悶..要吹雞..呢個責'任'梗係蔡'潺'啦~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-28 09:42 PM
講笑咩...Miss 邊洗吹雞雅, 出面排緊隊喇
Night night 任任
食咗飯哪
Fian. 發表於 2009-9-28 09:47 PM
Miss 017017:
食咗喇, 妳呢....食咗咩呀
miss..話仙期..可能要back to 90lb...我覺得肚餓好慘...
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-28 10:15 PM
又嚟~~~不過都唔會有人話得佢聽
今晚食咩嚟呀
晏晝食咗一片半白麵包同叮叮飯半盒
食到覺得唔餓就停
留番半盒擺咗入雪柜
今晚練仙
Fian. 發表於 2009-9-28 10:25 PM
一支公...喺茶記食咗碟茄牛飯咋~~~
妳雪柜有好嘢喺道吖, 做乜要食叮叮飯
咁講真你覺得姨姨靚唔靚呀
Fian. 發表於 2009-9-28 10:38 PM
好想講大話, 但係又講唔出
淫嫂又賴低你牙
Fian. 發表於 2009-9-28 10:47 PM
都唔算, 佢都好忙, 要 OT
都唔係好差吖嘛...似JJ喎...
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-28 10:46 PM
我無話佢差, 亦唔會咁講嘢, 總之各花入各眼啦
終於追完post,ee short q 左呀
四眼走粒仔 發表於 2009-9-28 10:51 PM
Hello 走粒仔 ^^
下次打完咭先追 POST 吖
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-28 11:04 PM
係都搵張 sexy 啲吖
都冇人話佢差
只不過係會長咁靚仔已經點計都唔會媾佢啦
仲要唔受媾嗰吓難頂吖嘛
Fian. 發表於 2009-9-28 11:16 PM
信嗰個............肯定低能嘅
Sexy 啲咪更加唔似
Fian. 發表於 2009-9-28 11:21 PM
得撻撻話似啫嘛, sexy 啲...係我想睇吖
咦!!!! d人呢, 走鬼晒?
小飛機 發表於 2009-9-29 12:08 AM
喺道...沖咗個涼啫